Kärpät - Blues 14.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Päättyykö Bluesin vahva pelivire Kärppien vieraana?

Kärpät – Blues, merkki 1, kerroin 1,53 Sportingbet
Kärpät – Blues (+1), merkki 1, kerroin 1,90 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,53 | 4,50 | 4,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa kahdeksantena oleva Blues matkustaa jääkiekon Liigan ottelussa testaamaan Kärppien päivän vireen. Tänään pelataan yhteensä kuusi ottelua ennen joulutauolle siirtymistä. Kärpät löytyy tällä hetkellä edelleen Liigan kärkipaikalta, mutta se tuskin kenellekään tulee yllätyksenä. Kärpät on edellisestä kymmenestä ottelustaan saalistanut vaatimattomasti yhdeksän voittoa. Edellisellä kierroksella Kärpät voitti kotonaan Lukon 3-1 numeroin. Kärppien tilanteesta kertoo jotain se, että kolmessa edellisessä ottelussa oululaisille ollaan yhteensä tehty kaksi maalia.

Blues matkustaa Ouluun hyvässä pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat espoolaisille tuottaneet peräti neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Blues voitti Ässät 4-2 maalein. Bluesilla on ollut suhteellisen paljon ongelmia maalinteon kanssa, vaikka Ässiä vastaan espoolaiset viimeistelivätkin neljä maalia. Espoolaisten viisikkopuolustaminen on edellisten kierroksien aikana ollut hyvällä tasolla, mutta toisaalta tänään testi tulee olemaan pahin mahdollinen. Kärpät on kotonaan tehnyt joukkueesta kuin joukkueesta rumaa jälkeä. Ilves voitti joitain viikkoja sitten Oulussa Kärpät 2-5 maalein, mutta muuten vierasjoukkueiden osa Oulussa on ollut hyvin surullista kerrottavaa. Kaiken kaikkiaan Kärpät on pelannut kuusitoista kotiottelua ja niistä kolmetoista on päättynyt oululaisten voittoon.

Bluesille ei tänään riitä se, että vierasjoukkue pystyy pimentämään Kärppien ykköskentän, sillä oululaisilla ratkaisijoita löytyy laajasti myös muista kentistä. Joonas Donskoi sekä Joonas Kemppainen ovat kotijoukkueen osalta hyviä esimerkkejä siitä, että ratkaisijoita löytyy erittäin laajalta rintamalta. Kärppien kannalta ikävää on tietenkin se, että Oulussa on ollut viime päivien aikana melko paljon kuumetta, mutta kaiken järjen mukaan oululaiset tulevat saamaan tässä ottelussa jalkeille vahvan kokoonpanon. Joonas Komulainen palaa tänään takaisin Kärppien vahvuuteen, sillä hän pelasi muutaman ottelun lainalla KalPan riveissä. Bluesin terveystilanne on enemmän kuin kohdallaan, mutta toisaalta silti Kärpät nostetaan kotonaan selkeäksi ennakkosuosikiksi. Kärppien lopullinen kokoonpano on syytä vielä tarkistaa ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä.

Veikkaussivut | Tuomas