Kärpät - Blues 26.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Päättääkö Blues vihdoin oululaisten huikean putken?

Kärpät – Blues, merkki 2, kerroin
Kärpät – Blues ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,37 | 5,00 | 7,25

 

 

Jääkiekon Liiga jatkuu tänään tuplapelien toisilla osaotteluilla, Oulussa yhteen iskevät Kärpät sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Joukkueet pelasivat ensimmäisen kerran vastakkain eilen ja silloinhan Espoossa päädyttiin Kärppien voittoon 1-2 maalein. Kärpistä on sanottu jo niin paljon hyvää, että sitä on turhaa enään tässä jatkaa. Kärpät on Liigan kuumin joukkue ja edellisten viikkojen aikana Kärpiltä on onnistunut kaikki mitä kotijoukkue on edes viitsinyt yrittää. Jatkuuko se loputtomiin? Ei todellakaan. Kärpät on materiaaliltaan ehdottomasti Bluesia laadukkaampi, mutta eilen Blues pelasi yhden kauden parhaimmista otteluistaan ja toisekseen Blues on viime aikoina saanut muutenkin alleen paljon onnistumisia.

Kärpät sekä Blues tuntevat joukkueina toisensa erittäin hyvin. Kärpät sekä Blues ovat aikaisemmilla kausilla kohdanneet usein vastakkain esimerkiksi pudotuspeleissä. Bluesin valmennus harmitteli eilen sitä, että Blues ei saanut kolmannessa erässä kunnon takaa-ajoa lopulta käyntiin, mutta tänään siihen tarjotaan jälleen tuttua joukkuetta vastaan uutta mahdollisuutta. Blues onkin edellisissä otteluissa jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan, joten siinä mielessä espoolaisten surkea alkukausi on muuttumassa paljon parempaan suuntaan.

Lähtökohdat kertovat tietenkin sitä, että Kärpät on selkeä suosikki. Kärpät on tällä hetkellä täysin käsittämättömässä voittoputkessa, mutta jossain vaiheessa Kärppien onnikin tulee kääntymään. Kärpät on ollut Lauri Marjamäen alaisuudessa huikea, mutta Blues osoitti jo eilen pystyvänsä haastamaan Liigan kuumimman joukkueen. Se voidaan sanoa lopuksi, että Liigassa ei ole tälläistä tasoeroa, jota kerroinasettelussa väitetään. Yksinkertaisesti Bluesin kerrointa ei voi unohtaa tässä tapauksessa. Kärppien kertoimet ovat täysin naurettavia. Tässä ei väitetä etteikö Kärpät olisi selkeä suosikki, mutta Bluesin yli seitsemän kerroin on tarjolla rohkeille vedonlyöjille ja sitä kautta mahdollisuutta huikeiden voittojen lunastamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas