Kärpät - Blues 5.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/05/2013
Jaa tämä...

Epätoivoa ja toivonkipinöitä Oulussa.

Kärpät – Blues, Merkki 2, Kerroin 4.15 Betsson

Oulussa ottavat yhteen Kärpät ja Blues, joilla kummallakkin on melko raastava tilanne päällä. Oululaiset ovat hävinneet putkeen jo viisi matsia, joka on tässä vaiheessa kautta todellinen katastrofi. Espoolaiset sen sijaan taistelevat vimmatusti viimeisestä säälipleijaripaikasta.

Kärpät ovat vajonneet todelliseen kurimukseen. Joukkue on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan kaikki, joista neljä suoraan varsinaisella peliajalla. Näiden otteiden johdosta joukkue onkin valahtanut jo säälipleijareiden puolelle. Joukkueen alennustilan ilmentymänä on häärinyt ykkösketju, josta löytyy jopa kaksi pistepörssin TOP-5 pelaaja, Juha-Pekka Haataja ja Ivan Huml. Oliko tässä siis Kärppien kompastuskivi? Joukkue on nojannut koko kauden näihin pisterohmuihin, mutta kun herrojen peli on alkanut tökkiä, niin koko joukkue on vajonnut koomaan. Aravirta on koittanut sekoitella kenttiä, mutta tuloksetta. Kärppien osalta loppukausi näyttä melko murheelliselta ja lyhyeltä, jos otteet eivät muutu.

Blues sen sijaan on herännyt taistelemaan viimeisestä säälipleijaripaikasta. Joukkueella on siihen vielä mahdollisuudet, mutta pistemenetyksiin ei vain yksinkertaisesti ole enää varaa. Espoolaisten iloksi ykkösketju ja erityisesti Ryan Vesce on löytänyt pelivireensä niin sanotusti yhdennellätoista hetkellä. Myös Juuso Riksman on esiintynyt edukseen Bluesin maalilla. Näiden herrojen onnistumisia Blues tulee kaipaamaan runkosarjan viimeisillä kierroksilla, mikäli otteluiden halutaan jatkuvat vielä kevään mittaan.

Uskon Bluesin taistelutahdon riittävän tänään väsähtänyttä Kärppälaumaa vastaan.

Veikkaussivut | Oskari