liiga kärpät hifk veikkaussivut

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kärpät – HIFK klo 17:00 lauantai 14.4.2018

Game 7. Näinhän se sitten meni. Kärpillä oli omat paikkansa kuutospelissä ratkaista koko ottelu, mutta jälleen heikko viimeistelytaito Helsingissä antoi avaimet IFK:lle. Nyt tarjolla on ratkaisun paikka jälleen kotihallissa ja tässä ottelussa se päättyy. Vedonlyöjät pohtivat tällä hetkellä onko peli jälleen tasapeli vai ihan jotain muuta? Tässä sarjassa kun kolme kertaa on jo haettu ratkaisua varsinaisen peliajan jälkeen.

Edellinen peli Kärppien hallintaa, mutta maalintekopeli. Kumpi tekee maalit Oulussa?

Kertoimet ottelussa ovat vahvasti Kärpille ja taas pitää laittaa paineita kotijoukkueelle. Olisihan se sensaatio jos runkosarjan ylivoimainen voittaja ei IFK:ta selvittäisi tässä pelissä ja etenisi finaaliin. Paineet ovat ottelussa Kärpillä ja neljästä mahdollisesta lopputuloksesta on nyt Oulussa tässä sarjassa nähty kolme neljästä. Nähdäänkö se neljäs? Se tietäisi HIFK:n voittoa jatkoajalla…

Henkien taistelu on joka tapauksessa kyseessä ja kumpikin joukkue on omalta osaltaan tehnyt tästä mainion sarjan. Oli jatkaja kumpi tahansa, saappaat jalassa jompikumpi tästä kaatuu.

Kärpät – HIFK kertoimet ja vedonlyönti

Pitkävetokerroin otteluun on Unibetillä 2.10 – 3.85 – 3.15. Maalintekijävetoon voi laittaa taas molemmilta useamman pelaajan, kannattaa muistaa että Charles Bertrand sai nyt oman Korkeasaaren ja Ähtärin Pandatalon pois harteiltaan, maali lämmitti varmasti. Kummallakin jengillä on varmasti pelaajilla jo kolhuja ja muita vammoja joiden takia tehoja ei vaan synny. Tässä pelissä ratkaisija voi ollakin kärkipelaajien takaa tuleva peluri ja rouhija.

Melkoinen henkien taistelu tulee olemaan, mutta jos Helsingin pelin tapahtumista jotain voisi päätellä, on Kärpät tässä ottelussa niskan päällä. HIFK koutsi Ari-Pekka Selin myönsi että joukkue oli kolmannessa erässä ”kusessa”, mutta näin nämä matsit vaan joskus menevät. Kumpi on kusessa lauantaina, se jää nähtäväksi.

Tästä osviittaa tulosvetoon, kumpikaan ei ole neljää maalia enemmän tehnyt varsinaisella peliajalla ja vain kerran on toinen joukkue jäänyt kokonaan nollille. Maksimissaan on tehty se kuusi maalia varsinaisella peliajalla ja vähintään pari maalia on nähty pelissä. Iso on toki edelleen haarukka, mutta olisikos se tähän matsiin sitten lukemia 2,3,4 – 1,2,3. Eipä olisi ihme että taas mentäisiin jatkoille.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?