Kärpät - Ilves 23.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Kokeeko Ilves saman kohtalon Kärppiä vastaan kuin muutkin seurat?

Kärpät – Ilves, merkki yli 4,5 maalia, kerroin
Kärpät – Ilves, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,42 | 5,20 | 5,65

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään tuttuun tapaan useampi kamppailu, Oulussa yhteen iskevät Kärpät sekä vastaan asettuva Tampereen Ilves. Kärpistä ei ole tässäkään vihjeessä mitään uutta sanottavaa, sillä Kärppien voittoputki sen kuin vain jatkuu ja jatkuu. Itseasiassa Ilves tietää parhaiten sen, että kuinka oululaiset voitetaan, sillä Ilves on edellinen seura, joka on pystynyt Kärpät voittamaan. Tässä ottelussa maaliodotusarvo on korkealla, sillä Kärpät on edelliseen viiteen kotiotteluun viimeistellyt keskimäärin viittä tai kuutta maalia ottelua kohden, mutta myös Ilves palasi viimeksi voittojen pariin Bluesia vastaan. Tarkemmin sanottuna Ilves murskasi espoolaiset Hakametsässä 5-1 numeroin.

Ilveksen edellinen vierasottelu ei ollut niin huono kuin mitä tulos SaiPaa vastaan antoi ymmärtää. SaiPa murskasi Ilveksen Kisapuistossa 5-1 maalein, mutta Tuomas Tuokkola ei ollut täysin kokonaan pettynyt vierasjoukkueen peliesitykseen. Viime kerralla Oulussa Lukko pystyi viimeistelemään neljä maalia kotijoukkueen verkkoon, joten kyllähän se varmasti antaa uskoa myös niin Ilvekselle kuin muillekin Liigajoukkueille. Lukko pystyi haastamaan Kärpät yllättävänkin hyvin ja tosissaan viimeksi Oulussa nähtiin vaatimattomasti yksitoista maalia. Harva uskoi Lukon mahdollisuuksiin ja harva uskoo tänäänkään Ilveksen mahdollisuuksiin, mutta viisi maalia Hakametsässä Bluesin verkkoon kertoo siitä, että tamperelaiset ovat palaamassa takaisin raiteilleen.

Ottelun lähtökohtia tasoittaa se, että Kärpät pelasi eilen Helsingissä HIFK:n vieraana, kun taas Ilves pelasi viimeksi torstaina. Kärpät on joutunut matkustamaan yön aikana takaisin Ouluun, tamperelaiset ovat päässeet tähän otteluun valmistautumaan huomattavasti paremmin. Tässä ei missään tapauksessa tarkoiteta sitä, että Kärpät ei olisi selkeä ennakkosuosikki myös tässä kamppailussa, mutta odotusarvoltaan maaleja nähdään tänään molemmissa päissä. Juhamatti Aaltosen pelaaminen loppukauden Oulussa tarkoittaa sitä, että kotijoukkueen hyökkäys on äärimmäisen vaarallinen. Yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat erinomaisia valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas