Kärpät - Jokerit 12.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Viekö Jokerit Helsinkiin täyden pistepotin Oulun vierailultaan?

Kärpät – Jokerit, merkki 1, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,95 | 4,10 | 3,20

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viisi ottelua, Oulussa vastakkain asettuvat Kärpät sekä vieraaksi saapuva Helsingin Jokerit. Lähtökohtaisesti Kärpät on syytä asettaa kotonaan selkeäksi ennakkosuosikiksi. Kärpät on vaikean alkukauden jälkeen päässyt erinomaiseen pelivireeseen, sillä oululaisryhmä on voittanut neljä edellistä otteluaan. Viimeisessä neljässä kamppailussa Kärpät on ehtinyt kaatamaan Ässät sekä Tapparan kotonaan, puolestaan vieraissa myös KalPa sekä Lukko ovat joutuneet toteamaan oulaisryhmän paremmakseen. Kärpät on tehnyt näissä otteluissa yhteensä peräti seitsemäntoista maalia ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena.

Jokerit ui tällä hetkellä kohtalaisen syvissä vesissä, alla Jokereilla on ensin tappio JYPiä vastaan 1-3 maalein sekä viimeksi Blues nappasi Espoossa voiton 1-0 maalein. Jokerit on sinänsä onnistunut puolustamaan erittäin tiiviisti, mutta mitään hyötyähän siitä ei ole, sillä Jokereille maalinteko on tällä hetkellä mahdotonta. Kahteen viime otteluun yksi tehty maali kertoo hyvin siitä, että missä tilanteessa Jokereiden hyökkäystilanne on. Jokerit sai kiekkoa ylärimaan sekä tolppaan Espoon reissullakin, mutta läheltä piti -tilanteita ei tässä lajissa mukaan lasketa.

Kärpät on materiaaliltaan äärimmäisen laadukas ja etenkin kotonaan Kärpät on äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Sinänsä Liigassa kuka tahansa voi tällä hetkellä voittaa minkä ottelun tahansa, mutta eihän se Jokereiden osalta paljoa lupaile, jos ainuttakaan maalia ei saada surkean kauden pelanneen Bluesin verkkoon. Kärppien erikoistilannepelaaminen on myös tällä hetkellä sitä luokkaa, että Jokereiden ei ole varaa istua jäähyaitiossa. Kärpät jatkaa Jokereiden tappioputkea Oulun illassa.

Veikkaussivut | Tuomas