Kärpät - Jyp 19.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/02/2011
Jaa tämä...

Kärpät tarvitsee kipeästi pisteitä päästääkseen jatkopeleihin.

Merkki 1, Kerroin 2.85 Unibet / Nordicbet. Alle 4,5 maalia kerroin 2,03 Nordicbet.

Jos jossain vaiheessa pitäisi pelata sarjakärki JYPiä vastaan, voisi tilaisuus olla nyt. JYPillä on takanaan tällä viikolla paljon pelejä ja nyt he joutuvat matkaamaan vielä Ouluun saakka. Viime ottelu Bluesia vastaan oli todella tasainen aina 50 minuutille saakka. Sarjavoitto on nyt käytännössä varma, kun Ässät hävisi viime pelinsä. Voi olla, että jyväskyläläisten vire ei ole tänään huipussaan.

Kärpät on taas parantanut peliään viime aikoina selvästi. Joukkue taistelee tiukasti pääsystä jatkopeleihin. Kärpät nousi Ilvestä vastaan viime pelissä kolmen maalin tappioasemasta voittoon, joka kertoo joukkueen tämän hetkisestä taistelumoraalista. Kotipeli on heille erittäin tärkeä ja he lähtevät varmasti hakemaan kolmea pistettä. Pelistä on odotettavissa tasainen ja vähämaalinen, joten Kärppien kerroin on kokeilemisen arvoinen.

Otteluennakko (Jypliiga.fi)

Kuluvalla kaudella kolmesti toisensa kohdanneet “vanhat” kilpakumppanit Kärpät ja JYP kohtaavat toisensa tänään Oulussa. Kolmesti JYP on poistunut kaukalosta kärpännahka kainalossa, sillä voitot ovat menneet jyväskyläläisten hyväksi puhtaasti 3-0. Maaliero kauden keskinäisissä otteluissa on JYPin hyväksi 11-5. Kärpät on viime aikoina piristynyt, sillä vaikka joukkue on tälläkin hetkellä vaatimattomalla 10. sijalla, välillä näytti jopa siltä, että joukkue ei pääse edes pudotuspelien ensimmäiselle, villi-kortti -kierrokselle. Vieläkään se ei ole varmaa, sillä 11. sijalla oleva Tappara hengittää Oululaisten niskaan.

JYP on voittanut kaiken kaikkiaan 6 edellistä runkosarjan kohtaamista Kärppiä vastaan. Viimeksi Kärpät on juhlinut runkosarjavoittoa JYPistä 10.10.2009 Oulussa. JYPin runkosarjan ykkössija alkaa olla melkolailla varma, sillä perjantain kierroksella kolmantena oleva Porin Ässät hävisi Raumalla kotijoukkue Lukolle maalein 3-0. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden ottelun vähemmän pelannut hurrikaanilauma johtaa sarjaa 11 pisteen erolla HIFK:hon ja Ässiin nähden. HIFK on pelannut saman verran otteluita kuin JYP.

Loukkaantumisten takia sivussa ovat JYPistä puolustaja Kalle Koskinen. Flunssasairaan Harri Pesosen pelaaminen on vielä epävarmaa. Kärppien sairaslistalla ovat Mikko Alikoski, Juho Jokinen sekä koko kauden sivussa ollut Jari Viuhkola.

Veikkaussivut | Henkka

Nordicbetin arvostelu | Veikkaa ottelua Nordicbetilla