Kärpät - Lukko 10.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Lukko upean yllätyksen Oulun vierailullaan?

Kärpät – Lukko, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,62 Sportingbet
Kärpät – Lukko, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,30 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,53 | 4,50 | 4,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan illan mielenkiintoisin ottelu käydään Oulussa Kärppien sekä Lukon kohdatessa toisensa. Tiedossa on äärimmäisen jännittävä kohtaaminen monestakin eri syystä. Sarjataulukossa Kärpät on tällä hetkellä tietenkin ykkösenä, mutta on otettava huomioon, että myös Lukko on hienosti kuuden parhaan joukossa. Edelliset viisi ottelua ovat Kärpille tuottaneet pelkkiä voittoja, viimeisimpänä Kärpät on ehtinyt kaatamaan kotonaan KalPan sekä Ässät, vieraissa puolestaan Jokerit. Lauantaina Kärpät pelasi yli viisikymmentä minuuttia Ässiä vastaan ilman ainuttakaan maalia, mutta niin vain oululaisryhmä nappasi tuostakin ottelusta täydet pisteet.

Lukko on saanut kauden edetessä pelivarmuuttaan kuntoon ja sitä kautta pistepussi on alkanut tasaiseen tahtiin lihoamaan. Mielenkiintoista on se, että Lukko on voittanut jo kolme vierasottelua putkeen. Aaron Gagnon hankittiin Raumaalle Steven Zalewskin korvaajaksi ja voidaankin sanoa, että Aaron Gagnon on täyttänyt tuon tehtävän tähän mennessä enemmän kuin hyvin. Tänään Lukolla on enemmän kuin hyvä mahdollisuus jatkaa hyvää pelivirettään, sillä Kärppien voittoputken taakse on osattava myös katsoa. Ässäthän oli jossain määrin lauantaina kenttäpelissä Kärppiä edellä, joten tänään on erittäin mielenkiintoista nähdä, että pystyykö Lukko olemaan kiekon kanssa rohkea. Lukko ei voi kaiken kaikkiaan antaa tilaa Kärpille, sillä se on varma tapa hävitä tänään.

Kärppien sekä Lukon väliset aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tapahtumia täynnä ja myös tänään on syytä olettaa, että tiedossa on vauhdikas kohtaaminen. Maaliodotusarvoltaan tämä ottelu on kierroksen yksi runsasmaalisimmista. Kärpät on kotonaan pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita ja ilman muutahan Kärpät lähtee myös tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Lukko pystyy rohkealla kiekollisella pelillä kuitenkin ajamaan oululaiset yllättävän ahtaalle. Lukko on kolmesta edellisestä vierasottelustaan vähintään kahdessa tehnyt neljä maalia tai enemmän, joten vierasjoukkueen maalintekotaito on varmasti oululaisten tiedossa. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaleja nähtiin vaatimattomasti yksitoista kappaletta.

Veikkaussivut | Tuomas