Kärpät - Lukko 1. Ottelu 14.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Se selvempi pari säälipleijareissa.

Viimeiset vilkutukset perheelle ja sitten vaan Kärppien bandwagonin kyytiin. NordicBetilta helpot rahat matkakassaan.

NordicBet tarjoaa illan matsiin kovimman kertoimen, joten tiedät kuinka toimia! 50€ riskitön veto varmasti myös helpottaa pelaamispäätöstä!>>>

Oulussa kohtaavat säälipleijareiden ensimmäisessä osaottelussa Kärpät ja Lukko. Kummankaan kevät ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, ajoittain jopa aneemisesti esiintyneistä joukkueista kuitenkin Lukko on ollut selvästi se aneemisempi.

Kärpät taisteli loppuun asti paikasta kuuden joukossa, mutta loppujen lopuksi kohtalona oli lähteä hakemaan vauhtia säälipleijareista. Oululaiset onnistuivat runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella taistelemaan pisteitä sekä Ässiltä että JYPiltä, mikä osoittaa joukkueen tahtotilan olevan kohdillaan. Hieman paremmalla viimeistelyllä Kärpät olisi voinut laittaa kummankin ottelun poikki jo kolmessa erässä, eikä olisi tarvinnut paiskia niin sanotusti ylitöitä. Jos Kärppien terävin kärki Juha-Pekka Haatajan ja Ivan Humlin johdolla saa kuivatettua ruutinsa heti pleijareiden käynnistyessä, tulee tästä sarjasta lyhyt ja armoton. Kärppien maalilla Johan Backlund on esittänyt viime aikoina erinomaisia otteita, mikä myös puoltaa Kärppien menestystä tässä sarjassa.

Lukko tulee todennäköisesti olemaan ongelmissa Kärppien kanssa. Raumalaisten puolustus on vuotanut viime aikoina melko pahasti ja tämä ongelma tulee varmasti pleijarimatseissa vain korostumaan. Lukon hyökkäyspään kärki nojaa liiaksi Justin Azevedon pelaamiseen. Voikin sanoa, että Lukko tulee voittamaan ja häviämään ”Avokadon” mukana. Justin voi parhaimmillaan nostaa koko joukkueen suosta, mutta pitkään yhden miehen taidoillakaan ei kokonainen joukkue voi ratsastaa. Taustatukea tarjoilee tietty Milan Jurcina ja kumppanit, mutta jotenkin en vain näe Lukon materiaalin riittävän Kärppiä vastaan. RD voi tietenkin kokeneena pleijarikettuna kaivaa vielä jonkun taikatempun hihasta, mutta todennäköisesti vielä kokeneempi Hannu Aravirta osaa siihen kyllä vastata.

Kärpät hoitaa illan ottelun varmasti.

Veikkaussivut | Oskari