Kärpät - Lukko 19.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Kärpät raumalaisvieraista rumaa jälkeä Oulussa?

Kärpät – Lukko, merkki 1, kerroin 
Kärpät – Lukko (+1), merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,53 | 4,50 | 4,80

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yhteensä kolme ottelua, Rauman Lukko matkustaa kohtalaisen vaikeaan paikkaan, sillä kotijoukkueena tänään toimii Oulun Kärpät. Sarjataulukossa Kärpät on edelleen ensimmäisenä, kun taas puolestaan Lukko löytyy yhdeksänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kahdeksantoista pistettä Kärppien eduksi. Kärpät on voittanut vaatimattomasti viisitoista ottelua putkeen, joten voidaan todennäköisesti sanoa, että lähtökohtaisesti harva uskoo myöskään Lukon mahdollisuuksiin tämän illan kamppailussa.

Lukko voitti edellisellä kierroksella jatkojen jälkeen KalPan 3-2 maalein ja itseasiassahan vierasjoukkue on neljästä edellisestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa. Lukko on pelannut viime aikoina hyvin, mutta heti perään voidaan todeta se fakta, että Petteri Nummelin ei tule tänään pelaamaan vierasjoukkueen kokoonpanossa. Petteri Nummelinin poissaolo on valtava takaisku vierasjoukkueelle. On aivan selvää, että tämä tulee vaikuttamaan eniten varsinkin raumalaisten erikoistilannepelaamiseen. Nyt muiden pelaajien olisi pystyttävä nostamaan omaa tasoaan ja korvaamaan mahdollisimman paljon ”Petun” poissaoloa.

Kärpät tulee tänään lähettämään jäälle takaisin Juhamatti Aaltosen, sillä oululaisten kannalta mahtavaa on se, että Juhamatti Aaltonen ei lopulta lähtenytkään Oulusta yhtään minnekään. Kärpillä loukkaantumisongelmia tuskin on muutenkaan, sillä Toni Kähkönen on kyllä tänään varmasti kotijoukkueen käytettävissä, vaikka eilen Toni Kähkönen ei osallistunut harjoituksiin. Kärpät on neljä edellistä kotiotteluaan voittanut 21-1 maalierolla, vakuuttavaa? Kyllä. Se on täysin oikea sana. Tällä hetkellä Kärpät menee täysin omassa luokassaan. Lukko on viiteen viime vierasotteluun pystynyt nappaamaan voiton vain kerran. Tänään harva uskoo toiseen vierasvoittoon. Kärpät napataan vetokupongille ehdottomasti mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas