Kärpät - Pelicans 25.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Pelicans liitää Kärppien vieraaksi Ouluun.

Kärpät – Pelicans, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,20 | 3,30 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, tänään pelataan yhteensä kahdella pelipaikkakunnalla. Oulussa yhteen iskevät Kärpät sekä vieraaksi saapuva Lahden Pelicans. Sarjataulukossa Kärpät on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Pelicans johtaa edelleen yllättäen Liigan sarjataulukkoa. Pelicans koki viimeksi kauden avaustappionsa Bluesia vastaan, sillä Pelicans sortui ottelun lopussa täysin. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että onko itseluottamus enään samalla tasolla kuin kauden alussa? Tässä ottelussahan mielenkiintoisia pointteja riittää, sillä ensinnäkin Hannu Aravirta palaa takaisin tuttuun jäähalliin nyt toisen joukkueen päävalmentajana ja toisekseen Pelicansin kokoonpanossa on valtavasti oululaislähtöisiä pelaajia.

Kärpät on hionnut alkuviikon harjoituksissa etenkin erikoistilannepelaamista, sillä Pelicansia vastaan juuri tämän osa-alueen tulee olla ehdottomasti kunnossa. Juhamatti Aaltonen sekä Ben Maxwell ovat edelleen sivussa kotijoukkueen hyökkäyksestä, mutta silti laatua Kärpillä riittää oikeastaan jokaiseen neljään eri kenttään. Kuitenkin omassa päässähän Kärpät on tähän mennessä ollut erinomaista tasoa maalivahtinsa, Tomi Karhusen johdolla, nyt tarvitaan vain onnistumisia myös hyökkäyspäässä. 

Lahtelaiseen jääkiekkokulttuuriin kuuluu epätasaisuus, ensin voitetaan useampi ottelu putkeen ja sitten tuleekin jo pidempi tappioputki. Sitä on vaikeaa lähteä ennustamaan, että tuleeko pitkääkin tappioputkea lähiaikoina, mutta nyt kun ensimmäinen tappio on alla, saattaa joukkueen itseluottamuskin hieman tippua edellisiltä ottelukierroksilta. Kärpät on aina erittäin vaikea kotijoukkue, joten Kärpät on ehdottomasti jopa selkeä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas