Kärpät - SaiPa 9.4.2014 | SaiPa hankalassa tilanteessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/09/2014
Jaa tämä...

SaiPan venyttävä tänään yllätykseen Oulussa.

Vihje lyhyesti

Kärpillä on mahdollisuus passittaa SaiPa pronssipeliin tänään Raksilassa. Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, eikä syyttä. Kärpät on ollut koko kauden suurin mestarisuosikki ja sen pelaaminen on ollut vahvaa myös välierissä. Oululaiset ovat voiton päässä finaalipaikasta, mutta SaiPa voi tänään vielä venyttää ratkaisua.

SaiPa joutuu tekemään melkoisen tempun, mikäli se meinaa vielä edetä finaaleihin. Lappeenrantalaiset nappasivat voiton viimeksi Oulun reissultaan, mutta on vaikea uskoa, että joukkue yllättäisi Kärpät toistamiseen vieraissa. Kärpät on joka osa-alueella SaiPaa vahvempi, ja viime ottelu saattoi katkaista SaiPan selkärangan lopullisesti. SaiPa ei saa antaa tänään Kärpille ottelun avausmaalia tai kotijoukkue karkaa menojaan. Pelataan kohteeseen kotijoukkueen yli yhden maalin voittoa.

Vihje: Kärpät -1.5, kerroin 1.82 Unibet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Kärpät on ollut SaiPaa vastaan juuri niin vakuuttava kuin ennakkoon osattiin odottaa. Joukkue näytti jo ensimmäisestä ottelusta alkaen, että se ottaa tässä ottelusarjassa kuskin paikan. Kärpät ei ole esittänyt vielä mitään maagista, mutta sen tekeminen riittää tällä hetkellä helposti finaalipaikkaan. Oululaiset haluavat varmasti katkaista sarjan tänään ja välttyä turhalta matkustamiselta. SaiPa yllätti viimeksi Raksilassa ja Kärpät ei halua hävitä toistamiseen kotiyleisön edessä. Joukkue pääsee otteluun edelleen parhaalla mahdollisilla kokoonpanolla.

SaiPa on tänään vaikeassa tilanteessa ja sen on pakko napata tänään voitto Oulusta. Viime ottelun alussa näytti jo, että SaiPa tasoittaa sarjan. Kärpät kuitenkin karkasi viime hetkillä voittoon ja tämä saattoi ratkaista sarjan lopullisesti. SaiPan on otettava kolme peräkkäistä voittoa Kärpistä, tai lappeenrantalaisia kutsuu pronssipeli. SaiPa on jo todistanut, että se pystyy Kärpät haastamaan, mutta kolmeen peräkkäiseen voittoon on vaikea uskoa. SaiPan ainoa tavoite on kuitenkin varmasti, että sarja jatkuu perjantaina kotijäällä.

Kärpät ei halua venyttää ottelusarjaa enää yhtään pidemmälle ja se on tänään vahvoilla kotijäällään. SaiPa on sitkeä joukkue, mutta Kärpät on osoittanut, että se ei ole tässä otteluparissa yllätettävissä. Sarja ratkeaa todennäköisesti jo tänään, ja vetolapulle voi hakea kotijoukkueen voittoa.

Vihje: Kärpät -1.5, kerroin 1.82 Unibet 

 

Veikkaussivut | Antti