VIDEO: Kärpät metsästää uutta maalivahtia - siirtyykö NHL-konkari Ouluun?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Hallitseva Suomen mestari metsästää uutta maalivahtia.

Jääkiekkoseura Oulun Kärpät etsii uutta maalivahtia. Viime aikoina oululaisseuran maalivahteina ovat toimineet Sami Aittokallio ja Sami Rajaniemi. Kaksikosta Aittokallio on pelannut hyvin ailahdellen ja puolestaan Rajaniemen sopimus loppuu sunnuntaina. Silloin hän todennäköisesti siirtyy takaisin Pelicansin vahvuuteen, jos lahtelaisseura ei suostu jatkamaan hänen sopimustaan oululaisten kanssa.

Iltalehti kertoo, että Kärpät ei ole halunnut jatkaa Rajaniemen sopimusta, vaan oululaisseura on ilmeisesti etsimässä uutta maalivahtia. Iltalehden mukaan SM-liigan hallitseva Suomen mestari on ollut suoraan yhteydessä NHL-konkari Niklas Bäckströmiin, mutta Kärppien urheilujohtaja Harri Aho ei ole myöntänyt asiaa.

– En lähde kommentoimaan tuota, Aho totesi lyhyesti.

Minnesota Wildin organisaatioon kuuluva Bäckström ei ole pelannut tällä kaudella otteluakaan, vaan kokenut maalivahti on ollut seuran varamies.

Loppukausi Kärppien vahvuudessa vaatisi kuitenkin nykyisen sopimuksen purkamista. Se taas tarkoittaisi Bäckströmin kannalta rahallisia tappioita. Toisaalta suomalaismaalivahti haluaa varmasti saada peliaikaa.

SM-liigan siirtoikkuna sulkeutuu ensi kuun puolessa välissä.

Kärppien seuraava ottelu on ensi tiistaina HPK:ta vastaan. Tuolloin Rajaniemen lainasopimus on päättynyt.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana SM-liigan otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jokaisesta Suomen korkeimman sarjatason ottelusta ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
NHL-blogi: Barkov ja Jokinen tähdistön kärjessä
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa