Kärpät - Tappara 15.4.2014 | Hienon kauden huipennus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Finaalisarja alkaa Oulusta.

Vihje lyhyesti

Kärpät ja Tappara etenivät odotetusti finaaliin. Molemmat joukkueet raivasivat tiensä ansaitusti finaalisarjaan. Ennen kauden alkua nimenomaan nämä joukkueet asetettiin suurimmiksi mestarisuosikeiksi, joten molemmat ovat täyttäneet odotukset. Kärpät lähtee finaalisarjaan ennakkosuosikkina, mutta helpolla Tappara ei tule oululaisia päästämään.

Kärpät on ollut tähän mennessä pudotuspeleissä Tapparaa vakuuttavampi. Tappara on tahkonnut Kärppiä enemmän pelejä ja sen valmistautuminen finaaleihin jäi todella vajaaksi. Kärpillä on vielä Tapparaa enemmän varaa nostaa tasoaan ja jo sen nykyinen suorittaminen riittää mestaruuteen. Maalivahtien taisto kääntyy selvästi Kärppien eduksi. Tomi Karhunen on Juha Metsolaa vakuuttavampi. Ensimmäisessä ottelussa Tappara tulee olemaan tiukilla hyvin levännyttä kotijoukkuetta vastaan.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.92 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

On puhuttu, että Kärpät on päässyt tähän mennessä helpolla, mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. Joukkue kaatoi tulikuuman HPK:n sekä sinnikkään SaiPan. Oululaisilla on tällä hetkellä koko paketti hyvin kasassa. Kärpiltä löytyy myös pelaajia joilla on vielä varaa nostaa tasoaan. Muun muassa Ivan Huml pystyy vielä parantamaan paljon peliään ja hänen otteitaan on mielenkiintoista seurata finaaleissa. Kärpät pääsee edelleen jatkamaan loistavalla kokoonpanolla ja joukkue on saanut parannella kolhujaan. Puolustaja Mikko Lehtosen pelikunto on arvoitus.

Tapparan tie finaaleihin ei ole ollut helppo ja joukkue tahkosi välierissä seitsemän ottelua Lukkoa vastaan. Puolivälierissä Pelicans kiusasi joukkuetta tosissaan ja tamperelaiset ovat saaneet tehdä täyden työn finaaliin päästäkseen. Tapparalla on kasassa erittäin iskukykyinen joukkue, mutta jotenkin tuntuu, että ainakaan nykyinen suorittaminen ei tule riittämään Kärppiä vastaan. Ensimmäinen ottelu Oulussa tulee olemaan tamperelaisille erittäin haastava, sillä vastaan luistelee levännyt kotijoukkue. Tapparan on nostettava tasoaan, mikäli se mielii taistella tosissaan mestaruudesta.

Kärpät lähtee ensimmäiseen otteluun kotijäällään selvänä suosikkina. Kotijoukkue pääsee levänneenä hakemaan finaalisarjan avausvoittoa. Kotivoitto antaa kohteeseen pelattavan kertoimen ja sen voi poimia mukaan vetolapulle.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.92 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti