Kärpät - Tappara 19.4.2014 | Finaalisarja jatkuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Pystyykö Kärpät nostamaan tasoaan?

Vihje lyhyesti

Kärppien ja Tapparan välinen finaalisarja jatkuu tänään jännittävästä tilanteesta. Tappara tasoitti kotonaan ottelusarjan huikeiden vaiheiden jälkeen. Kärpät pääsee hakemaan voittoa jälleen kotijäältään. Kaksi ensimmäistä peliä on tarjonnut loistavaa kiekkoa ja samaa on lupa odottaa myös tänään.

Tappara on ollut tähän mennessä finaalisarjassa vahvempi joukkue, vaikka voitot ovatkin tasan. Tapparan peli on parantunut koko kevään ajan ja nyt myös Kärppien on löydettävä yksi vaihde lisää tekemiseensä. Oululaisten leirissä onkin tehty muutoksia kokoonpanoon ja tämä on hyvää reagointia tappion jälkeen. Kärpät on mielestäni edelleen finaalisarjan suosikki ja joukkue on aina kova kotonaan. Tapparan toinen peräkkäinen voitto olisi yllätys. Vetolapulle voidaan hakea kotivoittoa.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.93 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Kärpät ei ole vielä saanut koneestaan kaikkea irti, kun taas Tappara on parantanut peliään kokoajan. Ensimmäinen ottelu voitiin laittaa vielä pelaamattomuuden piikkiin, mutta myös viime pelissä joukkue oli suurimman osan ajasta vaikeuksissa. Tappara on karvannut yllättävänkin rohkeasti ja tämä on ehkä hieman yllättänyt joukkueen. Oululaisilla on vielä varaa nostaa tasoaan ja tänään nähdään varmasti ärsytetty kärppälauma. Kokoonpanoon tulee muutoksia, sillä Jari Viuhkola ja Mikko Niemelä nousevat kokoonpanoon. Maalinsuulla Jussi Rynnäs korvaa Tomi Karhusen.

Tappara on avannut finaalisarjan erittäin vahvasti ja joukkueen peli paranee kokoajan. Pitkä pudotuspelikevät ei näy joukkueen jaloissa millään tapaa ja liike on ollut mainiota. Tappara on pystynyt pakottamaan Kärpät hätäisiin ratkaisuihin kovalla paineistuksellaan. Ylivoima on ollut tamperelaisten ase ja Kärpillä ei ole varaa ottaa yhtään turhia jäähyjä. Kirvesrinnat saavat tänään paljon tukea myös vieraskaukalossa, sillä Ouluun matkaa useampi bussillinen tamperelaisia. Tapparan kokoonpanoon ei ole odotettavissa muutoksia.

Tappara on aloittanut finaalisarjan yllättävän hyvin, mutta edelleen Kärpistä löytyy enemmän potentiaalia. Joukkueessa on paljon huippumiehiä, joilla on vielä varaa nostaa tasoaan. Maalivahdin vaihto herättää varmasti myös joukkuetta. Pelataan kohteeseen Kärppien kotivoittoa.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.93 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti