veikkaussivut liiga kärpät tappara

Kärpät - Tappara 21.11.2017, kumman voittoputki päättyy?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tiistaina nähdään todellinen titaanien taisto kun Kärpät saa vieraaksi Tapparan. Molemmat joukkueet ovat napsineet pisteitä kovaan tahtiin viime aikoina ja tässä on kaksikko joka on suosikki kevään finaalipeleihin. Haetaanko tässä jo asetelmia pudotuspeleihin ja kumman voittoputki katkeaa?

Joukkueiden kohtaamiset Oulussa ovat olleet tilastollisesti varsin tasaisia, voitot 10 viime kohtaamisesta ovat tasan 5-5 ja maalierokin melkein tasan. Ei pelistä välttämättä mitään 7-7 –peliä tule, enemmin on todennäköistä se, että pelissä tehdään se 4-5 maalia. Oululla on hurja tehokaksikko Julius Junttila – Charles Bertrand tehnyt tehoja pitkin kautta, Tapparalla on hieman tasaisempi kärki. Kristian Kuusela on noussut viime peleissä tutulle kultakypärä-paikalle, häneltä odotetaan ratkaisuja myös tähän peliin.

Tappara-jyrän maalikoostetta HPK-pelistä:

Jos lähdetään tähän otteluun tasapeli mielessä, ei välttämättä olla kovin kaukana totuudesta. Molempien maalivahtipeli on toiminut mainiosti ja muutenkin syksyn kuviot on saatu nyt hiottua kohdilleen.

Kumman voittoputki katkeaa?

Edessä on varsin mielenkiintoinen ottelu. Kärpät ei ole suostunut häviämään kauden 12 ottelussa kotona suoraan vielä kertaakaan, vain kerran on vastustaja ollut parempi jatkojen jälkeen. Tappara puolestaan puuskuttaa jo kymmenen ottelun voittoputkessa.

Kärpät on voittanut Tapparan edellisen kerran 10.2., joten edellinen Tapparan voitto Oulussa on parin vuoden takaa, 20.10. Olisiko nyt aika laittaa tuo putki uusiksi ja venyttää voittoputki jo 11 ottelun mittaiseksi. Ei olisi mikään ihme jos tässäkin ottelussa mentäisiin jatkoille, sellaista ei Oulussa näiden joukkueiden kesken ole nähty sitten kauden 2015-2016 pudotuspelien.

Pelisuositukseksi kotijoukkueelle maalintekijäksi Ville Leskinen ja Charles Bertrand, Tapparalta onnistujiksi voisi laittaa Jukka Peltolan ja Jere Karjalaisen.

Ihan tämmöisiä juhlia ei taideta maalin jälkeen nähdä tiistaina? Ehkä keväällä sitten taas…

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot