liiga kärpät tappara veikkaussivut

Torstaina 28.12.2017 Liigan kärkikamppailussa Kärpät vastaan Tappara!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 25/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Kärpät saa torstaina vieraaksi Tapparan, joten iso ottelu kolmesta liigapisteestä on tarjolla. Kärpät on koko kauden pelannut erinomaisesti kotona, mutta samaan hengenvetoon pitää todeta että Kärpät pelaa tällä hetkellä heikointa kiekkoa, siitä osoituksena kolmen pelin tappioputki.

Tapparalla on nyt ainakin sadan euron paikka napata täysi potti Oulusta, mutta olisiko oululaisten upea nousu KalPaa vastaan herättänyt taas nälän? Julius Junttilan nälässä ei vaikuttaisi olevan mitään vikaa, tehot 2+2 KalPaa vastaan puhuvat puolestaan. Mitä mahdetaan tähän peliin laittaa betsejä, maali vai pari, tai ainakin pisteille?

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku?

Kärpät ei ole tällä kaudella montaa peliä hävinnyt kotonaan ja kun Tapparan peli on vieraissa yskinyt tai oikeastaan köhinyt, niin kotijoukkue on kaikesta huolimatta tämän ottelun ennakkosuosikki. Kertoimet eivät Tapparan voitolle ole kauhean isot, joten sitä ruksiakin voi harkita kupongille tai sopivaa betsiä tasoitusvedon avulla.

Voiko Kärpät hävitä neljännen kerran peräkkäin?

Kärpät on nyt ottanut kolmesti peräkkäin kuokkaan Pelicansilta, JYPiltä ja viimeksi KalPalta, mutta tuskin mitään syytä on alkaa paniikkinappulaa painamaan. Kärpillä on edelleen neljän pisteen johto TPS:ään ja kuuden pisteen johto Tapparaan. Tästä pelistä voi kuitenkin selvästi todeta sen että se on totaalinen kuuden pisteen peli, voitolla Kärpät karkaisi Tapparasta taas 9 pinnan päähän, tappiolla Tappara tulisi nuuskimaan Kärppäahteria jo kolmen pisteen päähän.

Matsista on jälleen paljon mainioita betsikohteita ja torstain otteluksi on tarjolla todellinen kärkipään ottelu. Monen mielestä juuri nämä joukkueet tulevat kohtaamaan tämän kauden finaalissa, joten tässä jo haetaan asetelmia kevääseen.

Kärppien Shaun Heska on todennäköisesti pelikiellossa edellisen ottelun keihästyksien takia, joten miten tämä mahtaa vaikuttaa Kärppien kokonaisuuteen, se jää nähtäväksi.

Montako maalia Mikko Lehtonen tekee tässä pelissä?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot