Kärpät - Tappara 3.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Tappara turhan reissun Ouluun?

Kärpät – Tappara, merkki 1, kerroin 
Kärpät – Tappara ML, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,15 | 4,10 | 2,75 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi kamppailu Oulussa Kärppien isännöidessä vieraaksi saapuvaa Tampereen Tapparaa. Sarjataulukossa tällä hetkellä Kärpät on kahdeksantena, kun taas Tappara on puolestaan sijalla kymmenen. Molempien joukkueiden peli on ollut vielä pahasti sekaisin, mutta potentiaaliahan riittää niin Kärpillä kuin Tapparalla aivan taisteluun Liigan kärkipaikoista. Kärpät sekä Tappara lähtivät kauteen kuitenkin jopa mestarisuosikkeina. Kärppien kannalta hieno uutinen on ehdottomasti se, että Toni Kähkönen, Jari Viuhkola sekä Mika Pyörälä alkavat löytämään pikkuhiljaa omaa tasoaan ja näin ollen kyseisten pelaajien odotetaan johtavan Kärppien maalintekoa myös jatkossa.

Kärppien ongelmana alkukaudella ovat olleet valtavat loukkaantumismäärät sekä lähdöt omasta päästä. Kärpäthän on liikenteessä äärimmäisen laadukkaalla kokoonpanolla, mutta valitettavasti varsinkin Ari Vallinilla sekä Mikko Niemelällä on ollut valtavia ongelmia puolustuspäässä. Kärppien osalta kuitenkin heti perään voidaan todeta, että Jussi Rynnäs on jälleen palannut tositoimiin. Itseasiassa Rynnäs pelasi jo tiistaina Ässiä vastaan. Joka tapauksessa Kärpille tarjotaan nyt kotiyleisön edessä toista voittoa putkeen, sillä Tapparan on ollut tähän mennessä mahdotonta pelata 60 minuutin ehjää ottelua. Tapparan kokoonpanossa useat merkittävät pelaajat ovat olleet selkeästi oman tasonsa alapuolella. Tästä hyvänä esimerkkinä voisi mainita Ville Niemisen sekä Tomas Plihalin.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet alkukaudella äärimmäisen tasaisia otteluita, mutta niin vain vastustajat ovat napanneet niin Kärpiltä kuin Tapparaltakin reilusti voittoja maalin erolla. Lähtökohtaisesti Kärpät jätti itsestään jo hyvää kuvaa tiistaina Ässiä vastaan. Nyt Kärpät pääsee pelaamaan toisen ottelun putkeen kotonaan. Kyllähän tässä tilanteessa on syytä luottaa Kärppien nappaavan toisen voiton Oulussa putkeen.

Veikkaussivut | Tuomas