Kärpät tehtaili kovia sopimuksia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Antti 25.5.2015

Oulussa on ollut tänään varsin vilkas päivä sopimusrintamalla, sillä Kärpät tiedotti kahdesta jatkosopimuksesta ja yhdestä uudesta pelaajahankinnasta.

Oululaisjoukkue paljasti tehneensä kahden vuoden sopimuksen Blues-hyökkääjä Miro Aaltosen kanssa. 21-vuotias hyökkääjä mätti päättyneellä kaudella espoolaisten riveissä yhteensä tehot 16+21= 37.

– Hyvät fiilikset tulevasta seurasta. Tulen innolla Ouluun ja uskon, että se on kehitykseni kannalta paras mahdollinen paikka. Kärpissä on kova kilpailu pelipaikoista, ja se kehittää taatusti pelaajana, Aaltonen totesi joukkueen tiedotteessa.

Kärpät tiedotti samalla tehneensä jatkosopimukset kahden luottopelaajan kanssa, sillä Esa Pirnes ja Ivan Huml jatkavat joukkueessa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

– Loistavaa, että saimme jatkosopimuksen tehtyä. Koko ajan on ollut halu jatkaa Kärpissä. Olen päässyt omassa kotikaupungissani pitämään sitä rakasta kärppäpaitaa päällä, ja se on ollut erittäin iso asia minulle. Ylpeä saa olla, että pääsen jälleen ensi kaudella pelaamaan Kärpissä, Pirnes kertoi  jatkosopimuksestaan.

Huml on jo nyt Kärpissä eniten otteluita pelannut ulkomaalaispelaaja, joten hyökkääjä pääsee vielä kasvattamaan ennätystään ensi kaudella.