Kärpät - TPS 21.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Hyödyntääkö TPS suurista kokoonpano-ongelmista kärsivän Kärppien tilanteen?

Kärpät – TPS, merkki 2, kerroin 
Kärpät – TPS ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,35 | 3,50 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua, Oulussa yhteen iskevät Kärpät sekä Turusta vieraaksi saapuva TPS. Sarjataulukossa Kärpät on tällä hetkellä viidentenä, kun taas TPS löytyy sarjataulukosta yhdeksänneltä sijalta. Kärppien tilanne ottelun alla on erittäin kurjaa luettavaa, sillä Kärppien sairaslistan pituus on kasvanut edellistäkin ottelusta entisestään vain lisää ja lisää. Jo esimerkiksi ennen edellistä kierrosta Juhamatti Aaltonen, Simon Suoranta sekä Ben Maxwell olivat sivussa. Nyt tilanne on vielä pahempi, sillä Jussi Rynnäs, Mikko Lehtonen sekä Mikko Alikoski liittyvät kolmen ensimmäiseksi nimetyn pelaajan joukkoon.

Kärpät on tähän mennessä onnistunut kääntämään tiukat maalin pelit edukseen, mutta on aivan selvää, että kauaahan sellainen ei voi jatkua mikäli sairaslista tosissaan alkaa kasvamaan näin hurjaa tahtia! Varsinkin Juhamatti Aaltosen menettäminen sairaslistalle oli suuri miinus koko Kärppien maalintekoa ajatellen, mutta toisaalta oikeastaan esimerkiksi Mikko Lehtonen sekä Jussi Rynnäs voidaan luetella samaan kastiin mukaan. Kärpät onkin tehnyt vain kaksi maalia toistaiseksi ottelua kohden eikä sillä usein voiteta edes tiukkoja otteluita.

TPS:n suurin ongelma alkukaudella on ollut epätasaisuus, mutta toisaalta TPS on onnistunut tekemään jo yksitoista maalia ja se lupaakin jatkoa ajatellen hyvää! TPS:n on saatava puolustus toimimaan, sillä etenkin Markus Seikola sekä Veli-Matti Vittasmäki ovat muutamassa edellisessä pelissä olleet ongelmissa. Kuitenkin TPS:n ns. ”superketju” on ollut parhaimmillaan täysin pitelemätön alkukaudella, joten saattaa hyvinkin olla, että TPS tulee jatkamaan Kärppien tuskaa nyt myös tappioidenkin osalta.

Veikkaussivut | Tuomas