Kärpät - TPS 22.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/02/2011
Jaa tämä...

Panokset kovenevat runkosarjan lähestyessä loppua.

Merkki 1, Kerroin 1,70 Betfair

Jääkiekon SM-liigaa. Runkosarjaa on jäljellä vain kahdeksan ottelua joten panokset alkavat kovemaan kun pelit vähenevät. Vastakkain asettuvat tällä kaudella odotuksiin nähden todella pahasti kontanneet joukkueet.

Kotijoukkue Oulun Kärpät on ollut monelle todella suuri pettymys. Joukkue rankattiin ennen kautta liigan kärkijoukkueisiin, mutta ryhmä on flopannut todella pahasti. Joukkue pitää tällä hetkellä sarjataulukossa sijaa 10, toisin sanoen joukkue olisi tällä hetkellä menossa juuri “säälipleijareihin”, eroa takana olevaan Tapparaan on ainoastaan 1 piste. Kärpät on pelannut koko kauden alle tasonsa, mutta kahdesta edellisestä ottelusta se on ottanut tärkeät voitot. Kysymys kuuluukin, herättikö nämä voitot oululaisryhmän? Kärpät nousi Ilvestä vastaan kahdessa minuutissa 0-3 tappioasemasta johtoon ja voittoon, edellisessä ottelussa puolestaan kaatui kärkijoukkue JYP. Äkkiseltään voisi luulla että Kärpät alkaisi 50:n pelatun ottelun jälkeen heräilemään.

Vierailija TPS:n kausi oikeastaan loppui ennen kuin se kerkesi kunnolla edes alkamaan. Joukkue juuttui heti sarjataulukon viimeiseksi eikä sieltä ole ollut oikeastaan paluuta. Totuus on se, että TPS taistelee ainoastaan ettei se ole runkosarjan viimeinen, ja näin ollen joutuisi karsimaan liigapaikastaan. Putoaminen olisi todellinen shokki viime kauden mestarille. Joukkueen vire ei Oulun reissulta pisteitä lupaile.

Molemmat joukkueet ovat siis olleet odotuksiin nähden todellisia alisuorittajia mutta Kärppien nykyvire osoittaa että se viimeinkin syttyisi taistelemaan paikasta kevään ratkaisupeleissä. Näin ollen kotivoitto on oikein kelpo pelivalinta tiistain liigakierrokselta.

Veikkaussivut | ED89

Betfairin arvostelu | Pelaa Betfairilla, saat 30 € bonuksen (bonuskoodi: LOF810)