Kärppien floppihankinnalle potkut! - Uusi sentteri jo kiikarissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kärpissä pahasti flopannut kanukkisentteri sai lähtöpassit.

Kärpät tiedotti sunnuntai-iltana, että kesällä joukkueeseen hankittu Nicolas Deschamps on saanut kenkää.

– Kärpät ja Deschamps ovat yhdessä pelaajan ja agentin kanssa sopineet, että Deschampsille etsitään uutta seuraa, Kärpät kertoi verkkosivuillaan.

Kanadalaissentteri saapui Ouluun kovien odotusten kera ja hänestä kaavailtiin joukkueelle uutta tehokasta ykkössentteriä. 24-vuotiaan hyökkääjän otteet olivat kuitenkin alkukaudella kaukana odotetusta tasosta, sillä hänen pistetilinsä karttui kahdeksassa pelatussa ottelussa vain yhden maalin edestä.

[ Tänään mennään taas isosti EM-karsintojen parissa! Poimi Veikkaushuoneelle napakka 10€ riskitön veto suoraan tästä linkistä! ]

Sanomalehti Kaleva kertoo verkkosivuillaan, että Kärpillä on jo uusi sentterivahvistus kiikarissa. Oululaisjoukkueen kerrotaan nimittäin neuvottelevan kokeneen Esa Pirneksen kanssa sopimuksesta.

– Pitää paikkaansa, mutta en tiedä yhtään, missä vaiheessa neuvottelut etenevät. Agentti hoitaa sen puolen, ja nyt vain odotellaan, Pirnes kommentoi Kalevalle.

– Jos Kärpät tarvitsee minua, olen valmis. Jos jään Suomeen, Kärpät on minulle ykkösvaihtoehto. Olen kuitenkin sen verran paljon jo reissannut, että ihan mihin tahansa en ole valmis lähtemään, Pirnes jatkoi.

Pirnes oli neuvotellut Kärppien kanssa jo kesällä, mutta tuolloin osapuolet eivät päässeet sopimukseen.

37-vuotias Pirnes pelasi viime kaudella Kärpissä 11 runkosarjaottelua tehoin 3+3=6. Mestarussjuhliin päättyneissä pudotuspeleissä konkarisentterin vyölle kertyi 16 ottelua ja tehoja puolestaan 4+4=8.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut