Kärppien hyökkääjälupaus lainalle Pelicansiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pikkuleijonien matkassa loistanut hyökkääjä siirtyy lainasopimuksella Lahteen.

Lahden Pelicans tiedotti keskiviikkona verkkosivuillaan hankkineensa Kärppä-hyökkääjä Saku Mäenalasen rivistöönsä lainasopimuksella. 20-vuotiaan maalipyssyn laina kestää alustavasti marraskuun maajoukkuetaukoon saakka.

Mäenalanen nousi suomalaisten jääkiekkofanien tietoisuuteen vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa. Hyökkääjälupaus takoi turnauksessa peräti seitsemän täysosumaa ja toimi Pikkuleijonien MM-kullan pääarkkitehtina.

[ Hei! Olethan muistanut tsekata sivuiltamme löytyvät vedonlyöntitarjoukset? Näet ne kaikki listattuna täältä! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

– Mäenalanen on pelaajatyypiltään isokokoinen laitahyökkääjä, joka on todella luisteluvoimainen, suoraviivainen sekä omaa ratkaisukykyä. Urallaan eteenpäin pyrkivä kaveri, joka on meille mieluisa lisä tässä vaiheessa, kun pelaajia on sivussa ja rankat viikot edessä, Pelicans-valmentaja Tomi Lämsä kuvailee seuran verkkosivuilla.

Mäenalanen pelaa ensimmäisen ottelunsa Pelicansin väreissä jo perjantaina, kun lahtelaisjoukkue saa vieraita Lappeenrannasta.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut