Lähde: Hurja huhu - Kärppien tähtivahti vaihtamassa Liiga-seuraa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/10/2014
Jaa tämä...

Jääkiekkoexpertti.com -sivusto huhuilee melkoisesta siirtopommista.

Jääkiekkoexpertti.com -sivusto uutisoi, että Jussi Rynnäs olisi purkanut sopimuksensa Kärppien kanssa ja loikannut Porin Ässien rivistöön. Rynnäksen ja Kärppien välistä alkuperäistä sopimusta oli jäljellä vielä yksi vuosi.

27-vuotias Rynnäs esitti viime kauden runkosarjassa käsittämättömän upeita otteita, mutta pudotuspelien aikana tähtivahdin meno hiukan hyytyi. Mies joutuikin lopulta Tomi Karhusen syrjäyttämäksi ja kakkosveskarina kauteen lähtenyt Karhunen siivitti joukkueen lopulta Suomen mestaruuteen.

Karhunen on varmasti Kärppä-luotsi Lauri Marjamäen papereissa ensi kauden ykkösveskari eikä Rynnäs ole varmasti innoissaan penkinlämmittäjän roolista. Tästä syystä huhuilla voisi olla hyvinkin totuuspohjaa.

Rynnäs on kotoisin Porista ja hän pelasi Ässien väreissä viimeksi juuri ennen lähtöään Pohjois-Amerikan kentille.

Ässillä on jo kaksi ehdokasta tolppien väliin, sillä joukkueen maalivahtikaksikon muodostavat Juuso Riksman ja Rasmus Rinne. Ykkösvahdiksi suunniteltu Riksman on kuitenkin kärsinyt menneinä vuosina lukuisista loukkaantumisista eikä miehen pelikunnosta ole tarkkaa tietoa. Tämän perusteella veskariosasto saattaisi kaivata lisävahvistusta.

Lähde: Jääkiekkoexpertti.com

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut