Käsittämätön ottelu - samat kaverit pistivät painiksi kolmeen kertaan! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

19. syyskuuta pelatussa New York Islandersin ja New Jersey Devilsin välisessä kamppailussa ei säästelty pätkääkään.

NHL:n harjoitusotteluissa ei höntsäillä. Jokaisessa joukkueessa on aina pelaajia, jotka haluavat näyttää taitonsa päävalmentajalleen. Varsinkin telaketjuosaston kaverit pelaavat illasta toiseen kuin viimeistä päivää eikä taka-askelia oteta lainkaan.

Tällaisesta toiminnasta nähtiin todistusaineistoa New Jersey Devilsin ja New York Islandersin välisessä harjoitusottelussa 19. syyskuuta. Ottelussa nimittäin jaettiin yhteensä 112 jäähyminuuttia.

Lukemassa ei sinällään ole mitään erikoista, sillä NHL:ssä on saavutettu aiemmin huomattavasti suurempia lukuja. Harvinaisempaa on kuitenkin se, että kaksi pelaajaa – Islandersin Brett Gallant ja Devilsin Krys Barch – olivat kasvattamassa tuota kokonaispottia peräti 52 rangaistusminuutin edestä.

Näissäkään lukemissa ei ole vielä mitään maailmaa mullistavaa. Kuitenkin kun huomio sen, että kyseiset kovanyrkit keräsivät jäähynsä tappelemalla keskenään peräti kolmeen otteeseen, on saavutus varsin merkittävä.

Ensimmäisen kerran Gallant-Barch -parivaljakko selvitteli välejään avauserässä ajassa 8:07. Toistamiseen hanskat putosivat saman erän lopulla ja viimeinen kohtaaminen nähtiin päätöserän puolivälin tienoilla. Kolmannen taiston jälkeen tuomari heitti molemmat suihkun puolelle NHL:n sääntökirjan mukaisesti.

Eikä yksikään vääntö ollut muuten mikään perus pystypaini. Molemmat osapuolet painoivat jokaisessa kohtaamisessa hommia aivan talkoohengessä!

Islanders voitti ottelun lukemin 5-3.

Katso kaksikon mittelöt tästä!

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut