VIDEO: Kasperi Kapaselta hyvä NHL-debyytti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/01/2016
Jaa tämä...

Kapaselta hyvä esitys

Kasperi Kapanen pääsi vihdoin irti myös NHL:n puolella, kun 19-vuotias hyökkääjä debytoi Toronto Maple Leafsin paidassa. Debyytti sujui varsin mukavissa merkeissä, sillä Kapanen pelasi liki 17 minuuttia ja keräsi laajasti kehuja pelaamisestaan. Toronto kärsi 2-1-tappion Tampa Bay Lightningille, mutta Kapanen voi olla esiintymiseensä tyytyväinen.

Myös Sami Kapanen oli vakuuttunut poikansa NHL-debyytistä.

–  Yllätyin, miten nopeasti Kasperi pääsi rytmiin mukaan, Sami kertoi KalPan verkkosivuilla.

– Hän pelasi kiekolla järkevästi, teki hyviä valintoja, pysyi kiekossa ja haastoi heti kiekollisena. Toive oli, että Kasperi pelaisi oman vahvuuden, luistelun kautta. Olen koittanut hokea, että hän on pirun hyvä kun käyttää vahvuuttaan ja pääsee sillä pelin sisälle, isä-Kapanen jatkoi.

Vaikka Kasperi ei vielä päässytkään tehoille, väläytteli hyökkääjä heti kiekollista osaamistaan. Kolmannessa erässä Kapanen harhautti näyttävästi kaksi vastustajaa ja laukoi hyvän rystyvedon Tampan maalille. Myös Pohjois-Amerikassa kehuttiin nuoren pelimiehen taitoja.

Vahvasta debyytistä huolimatta Kapanen pelaa kevään todennäköisesti AHL:n pudotuspeleissä, mutta ensipiirrot NHL-jäillä sujuivat kuitenkin vakuuttavissa merkeissä.

Katso Kapasen kynäilyt tästä!

Tänään pelataan myös Liigaa! Tsekkaa tästä vihje KooKoo – Lukko-matsiin!

Lue myös:

SM-liigaseuralle tukku pelaajasopimuksia

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa