Kataja jatkoon EuroChallengessa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2012
Jaa tämä...

Suomalainen koripalloilu otti jälleen yhden askeleen eteenpäin!

Koripallon EuroChallengen lohkovaihe on nyt tullut päätökseen! Suomalaisista mukana olivat Joensuun Kataja sekä Tampereen Pyrintö. Molempien joukkueiden alkulohkot olivat hyvin haastavia ja esimerkiksi Joensuun Kataja pelasi oikeastaan jokaisessa ottelussa ilman muutamia tärkeitä avainpelaajia. Kataja selvitti ensin tiensä koko alkulohkovaiheeseen karsintojen kautta voittamalla turkkilaisen seuran hurjan taistelun jälkeen.

Sitten onkin syytä kertoa upeat suomalaisuuutiset! Valitettavasti Tampereen Pyrinnön matka katkesi juuri viimeisessä ottelussa, sillä Pyrintö ei onnistunut tarpeeksi eroa kasvattamaan ruotsalaiseen Norrköpingiin voitosta huolimatta. Näin ollen Pyrintö ei tule pelaamaan jatkopelejä, mutta Kataja selvitti upeasti tiensä jatkoon! Kataja tappiosta huolimatta viimeisellä kierroksella nousi lohkossa toiseksi ja näin ollen kiinni jatkopaikkaan. Toinen jatkopaikka meni täysin odotetusti venäläisjätti Krasnye Krylyalle.

Jokainen on varmasti siitä samaa mieltä, että suomalainen koripalloilu on jälleen ottanut yhden askeleen eteenpäin! Kyseessä on erittäin merkittävä kilpailu Euroopassa ja mukana tälläkin kaudella oli ja toki on edelleen useita huippujoukkueita. Esimerkiksi juuri Krasnye on erittäin laadukkaan tason joukkue, mutta upeasti Kataja taisteli jopa vieraskentällä venäläisryhmää vastaan!

Korisliiga jatkuu molempien joukkueiden osalta jälleen loppuviikosta! Lauantaina Urho TV:n suorassa ottelussa Kauhajoki kohtaa juuri Pyrinnön. Ottelusta on odotettavissa erittäin hieno ottelu, joten jääkaapit on syytä varata täyeen ja keskittyä nauttimaan huippu-urheilusta!

Veikkaussivut | Tuomas