Kataja - KTP-Basket 21.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kataja sekä KTP-Basket vastakkain Korisliigan huippuottelussa.

Kataja – KTP-Basket, merkki yli 156,5 pistettä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,60 | 2,20 

 

 

Korisliigan illan ainoassa ottelussa KTP-Basket matkustaa Joensuuhun testaamaan Katajan päivän vireen. Kyseessä on ehdottomasti äärimmäisen mielenkiintoinen sekä jännittävä kohtaaminen. Kataja sekä KTP-Basket lukeutuvat tälläkin kaudella Korisliigan parhaimpiin joukkueisiin. Kataja on ollut alkukaudella jostain syystä hieman epävarma, sillä kuudesta ensimmäisestä ottelusta Katajalla on alla kolme voittoa sekä kolme tappiota. Huomattavasti paremmin on mennyt KTP-Basketilla, sillä vierasjoukkue on viidestä ottelustaan voittanut neljä. Molemmat joukkueet omaavat hurjasti heittovoimaa ja nimenomaan Kataja sekä KTP-Basket ovatkin ne joukkueet, jotka ovat eniten tehneet Korisliigassa pisteitä. Katajahan on viimeistellyt jo lähes viisisataa pistettä ja sitä voidaankin pitää upeana suorituksena.

Kataja hävisi edellisessä ottelussaan erittäin yllättäen Kauhajoen Karhua vastaan 73-79 numeroin. Kataja voitti toisaalta sitä ennen vieraissa Vilppaan 72-80 lukemin. Kataja on tosissaan ollut jostain syystä yllättävänkin epätasainen, mutta joka tapauksessa Kataja on pelannut läpi alkukauden erittäin runsaskorisia otteluita. Katajalla onkin kentälle laittaa Teemu Rannikon tyyppisiä pelinrakentajia, joten mikäs siinä on Katajan koreja laittaa vastustajan korirenkaan läpi. Joka tapauksessa Katajan on saatava tasaisuutta tekemiseensä tai muuten on vaarana, että esimerkiksi Pyrintö saattaa saada huomattavaa etumatkaa joensuulaisiin.

KTP-Basket on joutunut pelaamaan kaksi vierasottelua putkeen, mutta sehän ei ole vierasjoukkuetta lainkaan haitannut. Kauhajoella Karhua vastaan KTP-Basket nappasi voiton helposti 65-76 numeroin ja sen jälkeen matka jatkui Lappeenrannan Urheilutalolle 65-95 lukemiin päättyneeseen otteluun. KTP-Basket sai Kauhajoella otteluun erittäin hyvän alun eikä Kauhajoki siitä oikeastaan toipunut missään vaiheessa. KTP-Basket viimeisteli joka tapauksessa tosissaan lähes sata pistettä Lappeenrannan vieraana, joten hurjasti vierasjoukkue omaa heittovoimaa. Lähtökohtaisesti KTP-Basket omaa mahdollisuudet Katajan horjuttamiseen, mutta järkevin valinta on napata yli 156,5 pistettä mukaan vetokupongille. Rajan pitäisi mennä kaiken järjen mukaan rikki.

Veikkaussivut | Tuomas