Kataja - KTP-Basket 25.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kataja sekä KTP-Basket ensimmäisessä välierässä.

Kataja – KTP-Basket, merkki yli 163,5 pistettä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,27 | 3,40 

Korisliigan välierät käynnistyvät tänään, Joensuussa Kataja saa vastaansa KTP-Basketin. Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen. Kaiken järjen mukaan tiedossa on erittäin koririkas kamppailu kahden huippulaadukkaan joukkueen välillä! Kataja selvitti puolivälieräsarjansa helposti Lappeenrantaa vastaan, puolestaan KTP-Basket ei antanut Kouvojen yllättää itseään.

Kataja on voittanut viiteentoista edelliseen kotiotteluun neljätoista ja tottunut tekemään ottelusta toiseen erittäin hienoja pistemääriä! Kataja voitti edellisessä ottelussaan Lappeenrannan 107-75 lukemin. Tietenkään tuosta ottelusta ei voida tehdä liian suuria johtopäätöksiä, sillä Lappeenrannan materiaali ei ole lähellekään kotkalaisten materiaalin tasoinen.

KTP-Basket omaa hurjasti heittovoimaa ja tuleekin antamaan joensuulaisille erittäin hyvän vastuksen! KTP voitti edellisessä vierasottelussaan, joka samalla oli puolivälieräsarjaa Kouvoja vastaan, 71-87 lukemin. Oikeastaanhan voisi jopa sanoa, että KTP:lla on kaikki mahdollisuudet otteluparista jatkoon – niin heittovoimaisesta joukkueesta on kysymys. Jukka Matisen pelikunto on kysymysmerkki, olisi KTP:lle hieno asia, jos Matinen pystyy jo tässä ottelussa pelaamaan. Katajalla on merkittävä kotietu tukenaan, mutta muutenhan ottelusarjasta tulee erittäin mielenkiintoinen sekä tasainen.

Veikkaussivut | Tuomas