Kataja - Lrnmky 14.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Joensuussa puolivälierät aloittavat Kataja sekä Lappeenranta.

Kataja – Lrnmky (+21,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,01 | 11,00 

Korisliigan pudotuspelit käynnistyvät tänään, Joensuussa yhteen iskevät Kataja sekä vieraaksi saapuva Lrnmky. Lähtökohdat otteluun sekä koko ottelupariin ovat selvät. Kataja tulee kaiken järjen mukaan etenemään otteluparista jatkoon voittamalla jokaisen ottelun! Yksinkertaisesti ei ole mitään syytä, että kuinka Lappeenranta voisi taistella edes yksittäisen ottelun voitosta. Kataja on materiaaliltaan huikeasti Lappeenrantaa edellä ja jo kotietunsa turvin tässä ensimmäisessä ottelussa suursuosikki.

Runkosarjan viisi viimeisintä otteluaan Lappeenranta hävisi eikä joukkueella riitä muutenkaan millään tavalla materiaali Katajan haastamiseen! Lappeenranta on kotonaan melko vaarallinen joukkue, mutta Katajaa vastaan voittaminen Lappeenrannassakaan ei tunnu millään tavalla realistiselta. Kuitenkin lisäksi Kataja voi nyt keskittyä täysin Korisliigaan, kun pelit Eurokentillä ovat ohi.

Kataja on kotonaan kulkenut voitosta voittoon ja on tänä keväänä suurin suosikki Korisliigan mestariksi! Itse en henkilökohtaisesti usko Lappeenrannan voittavan tässä ottelusarjassa ainuttakaan ottelua. Suuri tasoitus on tässä kohteessa kyseessä, mutta ehdottomasti oletan, että raja menee rikki. Rumat lukemat ovat todennäköisesti tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas