NHL:än alkukauden kolme vahvinta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

NHL- harjoitusottelut ovat pelattu – kauden ensimmäiset runkosarja kierrokset ovat pelattu – nyt alkaa taistelu ratkaisevista pisteistä.

Veikkaussivut.com esittelee kolme vahvasti kautensa aloittanutta joukkuetta.

St. Louis Blues

Seuran harmiksi alkukaudesta tuli avainpelaajien loukkaantumisia, mutta Blues on silti soinut kovaan tahtiin! Joukkueen vahvuudesta on poissa laitahyökkääjä Alexander Steen, Louisin oma vuoden 2014 varaus keskushyökkääjä Robby Fabbri sekä NHL:än parhaisiin puolustajiin lukeutuva Jay Bouwmeester. Kaikesta huolimatta Bluesin tilastot ovat 4-1-0. Maalierolla 17-14.

Louisin ratkasijoihin lukeutuvat vahvasti kesällä Philadelphia Flyersista Bluesiin siirtynyt Brayden Schenn sekä viimeistä sopimusvuottaan Bluesissa viettävä sentteri Paul Statsny. Myös Jaden Schwartz on kirjauttanut  tehot 2+5.

Joukkueen maalivahti Jake Allen antaa illasta toiseen joukkueelleen mahdollisuuden voittoon. Suomalaisittain mielenkiintoinen tilanne on tässä, kun Allen ryösti varman maalin Alexander Barkovilta. 

Chicago Blackhawks

Chicagolaiset ovat aloittaneet kauden kunnon maalitykityksellä. Viiteen otteluun uskomattomat 23 maalia! Kaikkien yllätykseksi joukkueen ehkä tunnetuin sniper Patrick Kane on viimeistellyt näistä ainoastaan kaksi. Brandon Saadin lavasta on lähtenyt viisi maaliinasti mennyttä laukausta.

Blackhawks on kunnostautunut myös puolustuspäässä, kun joukkue on kerännyt kiekon omasta maalistaan vasta 12 kertaa.

Rosterin laajuudesta kertoo se, että Patrick Sharp sekä Artem Anisimov ovat viimeistelleet vasta yhden maalin mieheen. Jos koneet käynnistyvät täydellisesti niin meneekö Chicago tänä vuonna pitkälle? Jos uskot tähän niin lyö vetoa Unibetin sivuilla!

Vaikka Patrick Kane on viimeistellyt vasta yhden osuman, niin pelisilmä ja taiturimaisuus ei miehestä ole lähtenyt. Kane esitti uskomattoman spin-o-rama syötön Nick Schmaltzille takatolpalle Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Vegas Golden Knights

Tämän joukkueen ennakkoluulotonta alkukautta ei voi hehkuttaa liikaa. Joukkue on tuonut kaupunkiin valoa synkkinä aikoina.  Tuoretta laajennusjoukkuetta povattiin tippuvan pohjamutiin heti alussa, mutta kuinkas ollakaan Knights on Pacificin kärjessä kuudella pisteellä.

Vegasilaisilla on käsissään kohtalaisen laadukas ja ratkaisuvalmis joukkue jo ensimmäisellä kaudellaan. Suurimmat avainpelaajat erottuvat edukseen, kun maalia vartioi kolmen kertainen Stanley Cup mestari  Marc-Andre Fleury, jonka taakse on mennyt vasta neljä kiekkoa neljässä ottelussa. Sekä James Neal jonka entinen joukkue Nashville Predators hävisi Stanley Cup finaalin Fleuryn Pittsburghille. Nyt  Neal pitää yllä showta Vegasissa, kun hän on mättänyt viisi maalia kolmeen otteluun.