Kauhajoen Karhu - Pyrintö 8.1.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Pyrintön huikea voittoputki Karhun vieraana?

Kauhajoen Karhu – Pyrintö, merkki yli 161,5 pistettä, kerroin 1,85 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,95 | 1,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Kauhajoen Karhu sekä Tampereelta vieraaksi saapuva Pyrintö. Sarjataulukosta Kauhajoen Karhu löytyy viidenneltä sijalta, kun taas Pyrintön sijoitus on kolmas. Joukkueiden välinen piste-ero Pyrinnön eduksi tässä vaiheessa on kahdeksan pistettä. Kaiken kaikkiaan Kauhajoen Karhu sekä Pyrintö tulevat tarjoamaan runsaskorisen kamppailun. Kauhajoen Karhu tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta perustasoltaan Pyrintö on Korisliigan kahden laadukkaimman joukkueen kastissa. Pyrintö on pelannut yhdeksäntoista ottelua ja niistä tamperelaiset ovat saalistaneet uskomattomasti seitsemäntoista voittoa. Kymmenen edellistä ottelua ovat Pyrinnölle tuottaneet yhdeksän voittoa. Edellisellä kierroksella Pyrintö murskasi Uudenkaupungin Korihait 99-66 numeroin.

Pyrinnön heittopeli on tehnyt Korisliigassa tuhoisaa jälkeä käytännössä vastustajaa kuin vastustajaa vastaan – kahteen edelliseen otteluun Pyrintö on viimeistellyt vaatimattomasti lähes kaksisataa pistettä! Ennen Korihaita vastaan käytyä ottelua Pyrintö voitti Espoon Hongan yllättävän tiukassa taistelussa 94-90 lukemin. Pyrintö on edellisen kerran hävinnyt ruotsalaisen Norrköpingin vieraana joulukuussa. Tarkemmin tuo ottelu pelattiin kolmantena päivänä joulukuuta. Pyrintö on pelannut itsensä käytännössä Korisliigan jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi. Kierroksesta toiseen Pyrintö on tottunut viimeistelemään keskimäärin yli kahdeksaakymmentä pistettä kamppailua kohden. Damon Williams ei tunnu hyytyvän, vaikka ikä alkaa pikkuhiljaa jaloissa painamaan. Kelvin Lewis sekä BJ Raymond sopivat uusina pelaajina erinomaisesti Pyrinnön kokoonpanoon. Viime aikoinahan Pyrinnön otteluohjelma kieltämättä on ollut todella helppo, sillä vastassa ovat olleet Korisliigan alemman keskikastin joukkueet, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Pyrintöä on muiden Korisliigan joukkueiden tällä hetkellä lähes mahdotonta pysäyttää.

Kauhajoen Karhun organisaatiossa ollaan muutaman edellisen kauden aikana tehty erinomaista työtä ja vihdoin se on alkanut kantamaan myös hedelmää – Kauhajoen Karhu onkin neljästä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa! Edellisessä kotiottelussaan Kauhajoen Karhu murskasi Kouvot 85-71 numeroin. Kauhajoen Karhu ei ole perustasoltaan Pyrinnön tasoinen joukkue, mutta kotonaan Kauhajoen Karhu on pystynyt haastamaan Korisliigan kärkijoukkueita kuten esimerkiksi Joensuun Katajan. Kauhajoen Karhu sekä Pyrintö ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet erittäin runsaskorisia otteluita eivätkä lähtökohdat tee tänäänkään poikkeusta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 107-76 lukemin Pyrinnön voittoon. Mielenkiintoinen pointtihan on myös siinä, että Pyrintö on ollut Kauhajoella suurissa ongelmissa. Neljään edelliseen Kauhajoen vierailuun tamperelaiset eivät ole voittoa pystyneet saalistamaan. Loppuun todetaan se, että Kauhajoen Karhu saa sairaslistalta suurella todennäköisyydellä Quincy Hankins-Colen sekä Niko Mattilan takaisin kokoonpanoon. Se vain entisestään lisää runsaskorisen kamppailun todennäköisyyttä.

Veikkaussivut | Tuomas