Kauhajoki - Korikobrat 6.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/06/2013
Jaa tämä...

Korikobrat matkustaa pakkovoiton edessä Kauhajoelle.

Kauhajoki – Korikobrat, merkki 2, kerroin 
Kauhajoki – Korikobrat (+10,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,10 | 5,80 

Korisliigan erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Korikobrat matkustaa Pohjanmaan herruuskamppailussa Kauhajoen Karhun vieraaksi. Lähtökohdat otteluun ovat sellaiset, että kerroinasettelua on syytä ihmetellä ja reilusti. Kotijoukkueella tilanne on se, että Kauhajoen Karhulla ottelussa ei ole mitään pelattavaa, kun taas puolestaan vierasjoukkueen tilanne on täysin toinen. Korikobrien on ottelu pakko voittaa tai kausi tulee päättymään varmuudella runkosarjaan. Korikobrat voitolla siirtäisi ratkaisua viimeiselle kierrokselle.

Kauhajoen Karhu tunnetaan laadukkaana joukkueena, mutta kuitenkin Kauhajoki on pelannut koko kauden erittäin epätasaisesti! Kauhajoen materiaalilla voisi hyvin taistella jopa tosissaan paikasta kolmen parhaan joukkoon runkosarjankin osalta, mutta tällä hetkellä Kauhajoki on juuttunut sarjataulukon viidenneksi. Kauhajoki on menettänyt kotonaan aivan liikaa turhia pisteitä, sillä peräti seitsemän tappiota Karhu on kotonaan kärsinyt. Se on ehdottomasti liikaa.

Korikobrat voitti hetki sitten vieraissa Tampereen Pyrinnön, joten uskoa ja itseluottamusta Korikobrilla on varmasti myös tähän kamppailuun! Missään tapauksessa Kauhajokea ei voi pitää ottelussa suurena ennakkosuosikkina, sillä kun kyse on tosiaan näin epätasaisesta joukkueesta ja vierasjoukkueen tilanteen tietäen – rohkeasti vierasvoitto vetokupongille!

Veikkaussivut | Tuomas