Kauhajoen Karhu - Kouvot 30.12.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Onko Kouvot vieraissa Karhulle pelkkä välipala?

Kauhajoen Karhu – Kouvot (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,85 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,20 | 4,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigassa pelataan vuoden viimeinen ottelukierros, Kauhajoen Karhu sekä Kouvot iskevät yhteen ensimmäiseksi mainitun kotikentällä. Sarjataulukossa Kauhajoen Karhu on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Kouvot löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksantoista pistettä kotijoukkueen eduksi. Kouvot on tälläkin kaudella liikenteessä erittäin nuorella joukkueella. Kouvojen valmennus on useamman vuoden aikana tehnyt erittäin hyvää työtä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Kouvojen maksimaalinen suoritus voisi olla parhaimmillaan selviytyä kevään pudotuspeleihin. Kieltämättä kuudestatoista ottelusta kolme voittoa kertovat siitä, että tätä menoa pudotuspelihaaveet voidaan unohtaa nopeallakin aikataululla.

Kauhajoen Karhu on tällä hetkellä Korisliigan yksi kuumimmista joukkueista, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Kauhajoen Karhu voitti Salon Vilppaan 64-67 numeroin. Edellisessä kotiottelussaan Kauhajoen Karhu hävisi Joensuun Katajalle 86-96 lukemin, mutta kyseiset lukemat eivät missään tapauksessa kerro tuosta ottelusta koko totuutta. Kauhajoen Karhu pelasi Katajaa vastaan hyvän ottelun, mutta lopussa joensuulaiset olivat yksinkertaisesti kotijoukkuetta parempia. Kauhajoella ollaan muutaman edellisen vuoden aikana tehty paljon oikeita asioita ja nyt se onkin alkanut tuottamaan tulosta. Yhdeksän kotiottelua ovat Kauhajoen Karhulle tuottaneet kuusi voittoa, joten voidaan puhua suhteellisen hyvästä kotijoukkueesta. Kouvojen vierassaldo puolestaan ei anna syytä juhlaan. Kahdeksan vierasottelua ovat kouvolalaisille tuottaneet säälittävän yhden voiton.

Kouvot on tehnyt viime aikoina muutaman kovan hankinnan, sillä Justin Hawkins sekä Ville Kaunisto ovat alkaneet heti tekemään Kouvolassa hienoa jälkeä. Justin Hawkins onkin Kouvojen paras pistemies, mutta siitä huolimatta tämäkin laji on joukkuelaji ja siinä mielessä Kouvojen tilanne on synkkä. Kolme edellistä kotiottelua ovat kylläkin tuottaneet Kouvoille kaksi voittoa, mutta edellisessä kotiottelussaan Kouvot hävisi parillakymmenellä pisteellä Pyrintöä vastaan. Kouvot on ollut kieltämättä Kauhajoen Karhulle vaikea vastustaja, sillä viisi edellistä keskinäistä kohtaamista ovat vierasjoukkueelle tuottaneet sentään kolme voittoa. Tänään kuitenkin lähdetään Kauhajoen Karhua pelaamaan tasoituksen kanssa, sillä kotivoitto on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas