Kauhajoki - Nilan Bisons 2.5.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Kauhajoen hurja taistelu?

Kauhajoki – Nilan Bisons, merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,96 | 1,76 

Korisliigan huippumielenkiintoiset välierät jatkuvat, Kauhajoen Karhu saa vieraakseen Nilan Bisonsin. Otteluparissa tilanne on tällä hetkellä 1-2 numeroissa Nilan Bisonsin eduksi. Nilan Bisonsilla olisi ollut jo viimeksi kotonaan paikka ratkaista ottelusarja edukseen, mutta kuitenkin Kauhajoen Karhu pelasi Loimaalla mahtavan ottelun ja siirsi ottelusarjan ratkaisua ainakin vielä toistaiseksi. Kyseinen ottelu päättyi lopulta erittäin selkeästi vierasjoukkueen voittoon 84-96 numeroihin.

Kauhajoen Karhun tahtotila oli hurjaa luokkaa Loimaalla ja kauhajokelaisryhmä osoittikin, että tämä ottelusarja on kaikkea muuta kuin ratkaistu. Nilan Bisons lähti ottelupariin suosikkina jo kotietunsakin turvin, mutta niin vain Kauhajoki onnistui erittäin tärkeässä vierasvoitossa siirtämään ratkaisua. Haminn Quaintance oli viimeksi hurjassa vireessä Kauhajoelta eikä loimaalaiset pystyneet pysäyttämään Karhun ykköstähteä! Quaintance viimeisteli ottelussa hurjat tehot ja olikin tosiaan liikaa loimaalaisille pideltäväksi.

Kauhajoella tiedossa on aivan varmasti täysi tupa ja kuten Kauhajoen valmennus onkin todennut, että kauhajokelaisten peli on kokoaika parantanut tässä ottelusarjassa! Kieltämättä pitkään näytti siltä, että Kauhajoesta ei ole haastamaan loimaalaisia, mutta se on kaikkea muuta kuin totta. Tämä ottelusarja saattaa hyvinkin mennä vielä kertaalleen Loimaan urheiluhalliin. Kauhajoki on kotonaan erittäin vaarallinen ja samalla loistava valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas