Kauhajoki - Pyrintö 16.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Huikean ottelusarjan toinen kohtaaminen.

Kauhajoki – Pyrintö, merkki 162,5 pistettä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 1,90 

Korisliigan mielenkiintoisin ottelusarja jatkuu tänään Kauhajoen Karhun sekä Pyrinnön toisella kohtaamisella. Joukkueet avasivat ottelusarjan Tampereelta ja silloin huikeiden vaiheiden jälkeen Pyrintö venyi kotivoittoon jatkoajalla 99-93 lukemin. Kyseessä on kaksi erittäin laadukasta joukkuetta, joten samanlaista upeaa näytöstä on tästäkin odotettavissa! Varsinaista suosikkia ottelussa ei ole, sillä Pyrintö olisi kotonaan selkeä suosikki, mutta vieraissa Pyrinnöllä tulee Kauhajoella olemaan huomattavasti vaikeampaa.

Kauhajoki on kolmeen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt hurjia pistemääriä – esimerkiksi voisi mainita sen, että joukkueen edellinen kotiottelu päättyi 101-70 numeroin voittoon Korikobria vastaan! Sitä ennen Hurjastihan laatua Kauhajoen kokoonpanossa riittää, mutta kauden aikana Kauhajoella on ollut loukkaantumisia ja muutenkin Karhu on pelannut etenkin ajoittain erittäin epätasaisesti. 

Tiedossa on kaiken järjen mukaan ottelu, jossa tämä raja tulee hyvin todennäköisesti menemään rikki! Kauhajoki on kotonaan hyvin lievä suosikki, mutta eiköhän tässä kannata lähteä keskittymään vain toivomaan runsaskorista ottelua. Hieno ottelusarja saatiin Tampereelta käyntiin ja toivottavasti se pysyy sellaisena loppuun asti.

Veikkaussivut | Tuomas