Kekäläinen kyllästyi rämpimiseen - palkkasi kuumakallen penkin taakse!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Yksi koko NHL:n alkukauden suurimmista alisuorittajista odotuksiin nähden on ollut Suomalaisen Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets. Joukkueen alku on ollut seurahistorian huonoin kun se on hävinnyt kaikki seitsemän ensimmäistä otteluaan kauden alusta alkaen.

Tappioputki ei ole ainoastaan Columbuksen seurahistorian huonoin, vaan se on myös yksittäisen NHL-joukkueen huonoin kauden aloitus peräti kahdeksaantoista vuoteen! GM Jarmo Kekäläinen onkin nyt Pohjois-Amerikasta kantautuvien tietojen mukaan vetänyt asiasta omat johtopäätöksensä ja erottanut seuran päävalmentajan Todd Richardsin. Richards on ollut mukana Blue Jacketsin organisaatiossa kesäkuusta 2011, mutta nyt 48 – vuotiaan entisen puolustajan on aika suunnata uusiin haasteisin.

Kanadalaisen TSN:n median mukaan Kekäläinen on palkannut Richardsin tilalle todellisen kuumakallen John Tortorellan, joka sai vuosi sitten potkut Vancouer Canuksista penkin alla menneen kauden jälkeen. Vaikeana persoonana tunnettu Tortorella on myös melkoinen rääväsuu joka sanoo mitä ajattelee. Sen ovat saaneet huomata aiemmin uransa varrella muun muassa New York Rangersissa miehen alaisuudessa pelanneet Olli Jokinen ja ruotsalainen Carl Hagelin. Tortorellan tiedetään sanoneen Jokiselle, ettei hän olisi halunnut koko miestä seuraansa ja Hagelin taas ei saanut pelata Tortorellan alaisuudessa ylivoimaa koska mies ”haisi”.

Onkin todella mielenkiintoista nähdä miten tällainen persoona toimii kriisiin ajautuneen joukkueen kanssa. Syntyykö kombinaatioista hyviä tuloksia vai entistä suurempia ongelmia? Se on kuitenkin varmaa, että Tortorellan on aivan turha hyppiä Kekäläisen silmille, tai tuore valmentajanpesti voi loppua lyhyeen.  Tortorellan odotetaan seisovan penkin takana jo torstaina, kun Blue Jackets kohtaa Minnesota Wildin.

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.
Lue myös: