Kekäläinen pelaa kovaa peliä tähtisentterinsä kanssa - "Jos sopua ei synny, voi viedä varusteensa pois"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2014
Jaa tämä...

Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Ryan Johansen on edelleen ilman sopimusta.

Columbus Blue Jackets ja Ryan Johansen ovat palaamassa takaisin neuvottelupöytään. Osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut katkesivat peräti kuusi viikkoa sitten. Tuolloin seuran tarjoama sopimus sekä pelaajan suorittama palkkavaatimus olivat aivan liian kaukana toisistaan.

– Viimeksi kun he tekivät tarjouksen, niin se tarjous ei ansainnut jatkoneuvotteluja, Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen selvitti sotkua.

[ Liiga-kausi alkaa! Tsekkaa ilmainen vihje avausmatsiin Kärpät-Tappara! Expektin kertoimet: 1.80 | 4.15 | 3,60. Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Neuvottelupöytään palaaminen on kuitenkin tärkeä edistysaskel, sillä sopimuksen solmimisella alkaa olla pikku hiljaa kiire. Blue Jacketsin harjoitusleiri käynnistyy nimittäin keskiviikkona 17. syyskuuta, ja mikäli Johansenilla ei ole tuolloin voimassaolevaa sopimusta, aiheuttaa tilanne toimenpiteitä.

Columbus Dispatch -lehdessä kerrotaankin, että mikäli hyökkääjä ei ole allekirjoittanut uutta sopimustaan ensi keskiviikkoon mennessä, tulee hänen hakea varusteensa pois Blue Jacketsin pukuhuoneesta. Johansenin tulee tällöin myös pysytellä visusti poissa jäähallilta leirin aikana.

Vasta 22-vuotias Johansen oli viime kaudella Blue Jacketsin paras pistemies tehoilla 33+30=63.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut