Columbus-GM Kekäläinen ongelmissa? - Tähtisentterin jatkosopimusneuvottelut takkuavat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jarmo Kekäläinen ei ole saanut sorvattua jatkopahvia nuorelle tähtisentterilleen.

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtajana tahkoava Jarmo Kekäläinen ajautui kuluvana kesänä ensimmäiseen todelliseen suurhaasteeseensa. Koko kesän tärkein tehtävä olikin pääseminen yhteisymmärrykseen tähtisentteri Ryan Johansenin kanssa jatkosopimuksen ehdoista.

Viime kaudella NHL-läpimurtonsa tehnyt Johansen naputteli runkosarjan 82 ottelussa mallikkaat tehot 33+30=63. Lukemat oikeuttivatkin koko joukkueeseen sisäisen pistepörssin ylivoimaiseen ykköspaikkaan.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

Osapuolten väliset sopimusneuvottelut eivät ole kuitenkaan edenneet suunnitelmien mukaan – ainakaan Kekäläisen kannalta. Johansen on nimittäin edelleen ilman sopimusta.

– Onko Columbuksen ja Johansenin neuvottelut lämmenneet? Ei. Ei alkuunkaan. Neuvottelut ovat yhä yhtä viileät kuin ennenkin. Harjoitusleirille ei ole aikaa enää kuin kuukausi, Columbus Dispatchin kiekkotoimittaja Aaron Portzline ilmoitti Twitter-palvelussa.

Portzline kertoo, että Johansenin leirin vuosipalkkavaatimus on peräti kolme miljoonaa dollaria korkeampi kuin Blue Jacketsin oma tarjous.

22-vuotiaan pistenikkarin edellinen sopimus päättyi jo 1. heinäkuuta ja tuolloin nuorukaisesta tuli rajoitettu vapaa agentti. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja on edelleen Blue Jacketsin kirjoilla, vaikka voimassa olevaa sopimusta ei olekaan olemassa.

Muut NHL-seurat voivat tarjota Johansenille myös sopimusta, mutta saadakseen pelaajan, hankinnan tekevän joukkueen on maksettava Blue Jacketsille korvauksena varausvuoroja.

Blue Jackets varasi Johansenin vuonna 2010 ensimmäisellä kierroksella koko varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut