VIDEO: Valokuvaaja sai osuman kuulasta maailmanmestaruuskilpailuissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Maailmassa on lukuisia vaarallisia ammatteja joiden parissa työskentelevät ihmiset laittavat oman kehonsa, mielensä ja henkensä likoon päivittäin. Tällaisia ammatteja ovat esimerkiksi sotilas, hengenpelastaja, palomies ja öljynporaaja. Nyt vaarallisten töiden listalle voidaan lisätä myös valokuvaaminen urheilukilpailuissa.

Maaliskuun puolivälissä Yhdysvalloissa Portlandissa pidetyissä yleisurheilun halli maailmanmestaruuskisoissa nähtiin hyvin harvinaislaatuinen tilanne naisten kuulantyöntöpaikalla. Paremmin sprintterinä kunnostautunut yhdysvaltalainen, 21 – vuotias, Kendal Williams päätti kokeilla onneaan kuularingissä. Toisen kierroksen työntö ei kuitenkaan lähtenyt kuten kokeneimmilla kuulamörssäreillä ja työntö jäi todella lyhyeksi, minkä lisäksi se meni sektorista ulos. Tämä oli jotain mitä hallissa paiakalla ollut valokuvaaja ei osannut odottaa! Williamsin työntämä kuula osuikin suoraan kisakuvaaja koiville, minkä johdosta herran oli hetki keräiltävä itseään. Neiti Williams näyttää toteavan vain videolla vain että ”hups”.

Katso hauska ja harvinaislaatuinen tilanne kokonaisuudessaan alta:

 

Tämän kesän kuumimmat yleisurheilukilpailut käydään Riossa olympialaisten kilparadoilla. Yleisurheilun parhaista parhaimpien paremmuus ratkaistaan 12 – 21 elokuuta. Suurin mielenkiinto kohdistunee jälleen jamaikalaisen pikajuoksijan Usain Boltin edesottamuksiin. Myös vedonlyöntisivut seuraavat luonnollisesti silmäkovan olympialaistentapahtumia.

Lue myös:

VIDEO: MM-KISOJEN MOKAKOOSTE JA MUITA TÄHTIHETKIÄ

VOITTAAKO ESPOO UNITED KIM HIRSCHOVITSIN JOHDOLLA MESTIKSEN?

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa