VIDEO: Teemu ja Fobba tuovat oman mausteensa Jarkko Niemisen The Final Nightiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 11/09/2015
Jaa tämä...

Suomen kaikkien aikojen suurin tennistähti Jarkko Nieminen laittaa tänään uransa lopullisesti pakettiin Hartwall Areenalla järjestettävässä The Final Night tapahtumassa. 34 – vuotias maskulainen kohtaa päätösottelussaan maailman parhaan tenniksenpelaajan sveitsiläisen Roger Federerin. Ammattilaisten rinnalla tenniskentälle astuvat nelinpeliin NHL-legendat Teemu Selänne ja Peter Forsberg.

Veikkaussivut.com keskittyykin ruotimaan Jarkko Niemisen ison illan alla itse juhlakalun sijaan vierailevia tähtiä. Teemu Selänne ja Peter Forsberg ovat kumpikin oman maansa kiistattomia jääkiekkolegendoja. Kumpikin pelaaja ovat esimerkiksi voittaneet urallaan Stanley Cup pokaalin. Lisäksi Selänteen palkintokaapista löytyy NHL:n parhaalle maalintekijälle myönnettävä Richard Trophy, Fobbalta taasen koko taalaliigan parhaalle pistemiehelle ojennettava Art Ross Trophy. Mutta miten nämä kaksi herrasmiestä ovat pärjänneet jääkiekkoilijoiden kahdessa muussa lempilajissa tenniksessä sekä golfissa?

Betsaa Final Nightia – mene suoraan Unibet-veikkaukseen molemmista otteluista

Teemu Selänne on tuttu, joka kesäinen näky Suomessa järjestettävässä tenniksen Bermuda-turnauksessa. Useita NHL-tähtiä vetävä turnaus on ollut osa Selänteen kesärutiineja useita vuosia. Mies kertoikin tänä kesänä Tennislehden haastattelussa tenniksen pelaamisen olevan yksi hänen tehokkaimmista tuntemistaan kesätreenitavoista. Peter Forsbergin tenniksen harrastamisesta ei sen sijaan internetin syövereistä löydy paljoakaan dataa. Miehestä löytyy paljon enemmän kuvia Roger Federerin otteluiden katsomoista kuin tenniskentiltä maila kädessään. Lähtökohtaisesti Selänne olisikin siis illan ottelussa kovan kämmenlyönnin verran Forsbergia edellä. Ellei ruotsalainen sitten ole treenannut salaa jo vuosia piilossa julkisuudelta…

Ohessa Selänteen mietteitä tämän kesän Bermuda-turnauksen osalta:

Tässä taasen Forsberg mielipuuhassaan, katsomossa Roger Federerin otteita tenniskentällä:

Kuten jokainen maailman lätkänpelaaja niin Teukka ja Fobba ovat myös golf-faneja. Golf taidoilla ei ole mitään merkitystä tämän iltaisen lopputuloksen kannalta, mutta koska sinivalkoisten lasien lävitse katsottuna Selänne pesee myös tässä lajissa Forsbergin, niin se on pakko nostaa esille. Selänne pääsi viime kesänä osallistumaan legendaariseen Masters Tournamentin Par 3:lle Mikko Ilosen caddiena.

Teemu Selänne ja Mikko Ilonen Copyright: 2015 Getty Images. Kuva: Ezra Shaw.

Forsberg sen sijaan on kunnostunut enemmän golf-kärryllä kruisailuun entisen seuratoverinsa, Jos Sakicin kanssa.

The Final Nightia jossa Teukka ja Jakke pieksevät vastustajansa voi seurata tänään MTV Katsomosta.

Betsaa Final Nightia – mene suoraan Unibet-veikkaukseen molemmista otteluista

Lue myös:

NHL-blogi: Tuukka Rask illan kirkkain tähti

VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa