Liiga: Riku Hahl palaa Hämeenlinnaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

HPK tiedotti tänään tehneensä sopimuksen hyökkääjä Riku Hahlin kanssa. 34-vuotias sentteri palaa Liigaan Jokereista ja hän on rustaillut hämeenlinnalaisten kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Hyökkääjä on hämeenlinnalaiskasvatti, joka nähtiin viimeksi HPK-paidassa kaudella 2004-05. Hahl haluaa auttaa kasvattajaseuraansa parhaansa mukaan.

– Miettisen kanssa puhuttiin jo keväällä ensimmäisen kerran tästä ja mietittiin yhdessä, että nyt oli ehkä oikea aika tulla tekemään kotiseuran eteen se, mitä voidaan. Puntaroin pitkään eri vaihtoehtoja ja loppujen lopuksi tämä tuntui parhaalta ratkaisulta niin minulle kuin perheelle, hyökkääjä sanoi joukkueen tiedotteessa.

Hahl pelasi viime kaudella Jokeri-paidassa pudotuspelit mukaan lukien yhteensä 57 ottelua tehoin 1+6=7. HPK:ssa tarjolla on kuitenkin paljon hyökkäävämpi rooli, joten mieheltä on lupa odottaa myös enemmän pisteitä.

Kerhon päävalmentaja Pasi Arvonen on myös tyytyväinen tuoreeseen hankintaan.

− Loistava juttu, että saimme jo toisen kovan luokan paluumuuttajan takaisin Hämeenlinnaan. Olemme keväästä asti haaveilleet Hahlin saamisesta tänne. Hän tulee olemaan esimerkkijohtaja, joka antaa omien peliesitystensä kautta varmasti lisäkipinää nuoreen joukkueeseemme, valmentaja hehkutti.

Unibetilta löydät jo voittajakertoimet tulevalle Liiga-kaudelle! Mikä joukkue on oma suosikkisi?

Lue myös:

Video: Tässäkö jääkiekkohistorian parhaat maaliselostukset?

Tomi Kallio tekee paluun Turkuun!

jvg nights