VIDEO: Kevin Durant siirtyy Golden State Warriorsiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/05/2016
Jaa tämä...

Oaklandilaisseura vahvistuu raskaan sarjan pelaajalla.

Koripallon NBA:n yksi kirkkaimmista tähdistä siirtyy toiseen joukkueeseen, sillä Kevin Durant jatkaa uraansa Golden State Warriorsissa. Hän kirjoitti siirrostaan Players Tribunessa.

– Kuluneet viikot ovat olleet ammattilaisurani vaikeimpia. Ymmärsin olevani kehitykseni kannalta risteyksessä, mikä tarkoitti hankalia päätöksiä. En ymmärtänyt, miten tunteikasta tästä tulisi, Durant kirjoitti.

– Tiedän, että moni pettyy päätöksestäni ja se on minulle tuskallista. Silti uskon, että teen parhaan ratkaisun elämäni ja koripallourani kannalta. Olen päättänyt liittyä Golden State Warriorsiin.

Durantin sopimus Golden State Warriorsin kanssa kattaa seuraavat kaksi vuotta ja on arvoltaan 54 miljoonaa dollaria. Warriorsissa pelaa myös NBA:n kenties kirkkain tähti Stephen Curry.

Durant siirtyy ensimmäistä kertaa muihin maisemiin, sillä hän on pelannut koko uransa samassa organisaatiossa. Mies aloitti NBA-parketeilla Seattle SuperSonicsissa, joka muuttui vuonna 2008 Oklahoma City Thunderiksi.

Tsekkaa videolta Durantin viime kauden huippuhetkiä:

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Derrick Rose siirtyy New York Knicksiin
VIDEO: Cleveland Cavaliers kuilun partaalta NBA:n mestariksi

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa