Laajeneeko KHL seuraavaksi jalkapallon emämaahan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Euroopan suurin jääkiekkosarja KHL haluaa laajentua entisestään. Kiekkosarja on levittäytynyt Venäjältä käsin pikkuhiljaa koko itäiseen Eurooppaan ja Kiinan pääkaupunkiin Pekingiin. Nyt sarja haluaisi levittää lonkeronsa aina Euroopan länsirajalle asti, Englantiin ja sen mekkaan Lontooseen.  

KHL on julkaissut omalla Twitter-tilillään viestin, jossa se kertoo kiekkosarjan varapresidentin Georgi Kobylyanskyn olleen yhteydessä British Ice Hockey Associationiin (Englannin jääkiekoliitto), ja pyytäneen englantilaisilta lupaa luoda KHL-joukkue Lontooseen.

Virallista lupaa asialle ei tietenkään ole vielä tullut ja sitä voi joutua odottamaan tovin. Mutta mikäli hanke toteutuu, on mielenkiintoista nähdä olisiko Lontoon oma KHL-joukkue yksi maan tämän hetkisen pääsarjan Elite Ice Hockey Leaguen kymmenestä joukkueesta, vai tekaistaisiinko seura aivan tyhjästä.

KHL:ssä on tulevalla kaudella mukana jo 29 seuraa, yhteensä seitsemästä eri maasta Euroopasta ja Aasiasta. Monet seurat ovat kärsineet viime vuosina pahoista talousvaikeuksista, muun muassa pitkien välimatkojen aiheuttamien matkakustannusten vuoksi. Sarjan laajeneminen sen keskipisteestä Venäjältä sekä Pekingiin että mahdollisesti Lontooseen ei tuo yhtään helpotusta tähän tuskaan. Hypoteettinen Gagar Cupin finaalisarja Lontoon ja Pekingin väillä noin 10 lentomatkan vuoksi olisi kyllä kieltämättä mielenkiintoista seurattavaa…

Lue myös:

VIDEO: JEFF ZATKOFF VIETTI KESÄISTÄ LAATUAIKAA STANLEY CUPIN KANSSA

VIDEO: JEB IVEY SIIRTYY ESPOO UNITEDIIN

 

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa