KHL:ssä jäätävää valmentajarulettia! - Heikkilälle kenkää, Rautakorvelle töitä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

KHL:ssä läväytettiin tiskiin pari isoa valmentajavaihdosta.

KHL tunnetaan suhteellisen villinä alueena päävalmentajien kannalta katsottuna. Mikäli homma ei toimi odotetulla tavalla, on valmentaja välittömästi tulilinjalla.

Nyt KHL-seura Neftehimik Nizhnekamsk päättikin erottaa päävalmentajana toimineen Kari Heikkilän, sillä joukkue on onnistunut kaapimaan 15 pelaamastaan ottelusta kasaan vain neljä voittoa. Joukkue tiedotti asiasta torstaina.

[ Veikkaussivuilta löydät kaikkien peliyhtiöiden parhaat tarjoukset! Voit myös poimia Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Joukkueen muu valmennusjohto pysyy muuttumattomana, joten potkut koskivat vain nimenoman Heikkilää. Päävalmentajana roolin nappaa haltuunsa Neftehimik-GM Rafik Jakubov.

– Ymmärrän seurajohdon ratkaisun. Päävalmentaja kantaa vastuun, enkä halua valittaa sen enempää. Olen ollut Venäjällä seitsemän vuotta ja tunnen tämän kulttuurin. Täällä ratkaisut tehdään tunteella. Iso maa ja isot tuulet, Heikkilä kommentoi IS:lle.

Suomalaisten päävalmentajien määrä pysyy kuitenkin KHL:ssä muuttumattomana, sillä samaan aikaan nähtiin myös toinen dramaattinen valmentajavaihdos. Amur Habarovsk kenki nimittäin päävalmentajansa Juri Leonovin sekä apulaisvalmentaja Vitali Karamnovin kilometritehtaalle. Heidän paikalle seura palkkasi Jukka Rautakorven sekä legendaarisen Aleksander Barkov seniorin.

Amurin alkukausi on ollut luokkaa järkyttävä, sillä joukkue on voittanut 17 ottelustaan vain kaksi varsinaisella peliajalla.

Rautakorven oli aiemmin tarkoitus siirtyi Lev Prahan peräsimeen, mutta tshekkiläisseura vetäytyi KHL:stä rahaongelmien takia.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut