jokerit severstal khl veikkaussivut

Sunnuntain KHL-pelissä vastassa Severstal, monellako maalilla Jokerit voittaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Jokerit saa sunnuntaina iltapäivästä Hartwall Arenalle vastaansa Severstal Tserepovetsin. Ilman isompia megatähtiä pelaava vierasjoukkue ei ole mikään heittopussi, mutta kyllä tässä ottelussa on kaikki eväät vieraiden lyömiseen.

Harva joukkue on Jokereille tehnyt kahta maalia enempää ja lähdetään nyt siitä liikkeelle ettei tee tässäkään ottelussa. Koko viisikko pelaa Jokereilta hyvää peliä, se mahdollistaa lukemien pitämisen varsin pieninä. Viime aikoina Jokerit on päässyt hyvään pelirytmiin ja peli on ollut ajoittain jopa mallikasta.

Puolustus on ollut tiiviinä kuin Minigrip-pussi konsanaan:

Jokereiden kotiputkessa on tiistaina vuorossa vielä Toronto Nizhni Novgorod, sen jälkeen joukkue matkaa taas kolmen ottelun ajaksi vieraskiertueelle. Tuolla kiertueella vastaan tulevat Avtomobilisti Jekateringburg, Traktor Tseljabinsk ja Lada Togliatti, joten kaikki edellytykset tuloksekkaalle vieraskiertueelle ovat olemassa.

Mutta ei mennä asioiden edelle, Jokerit on tämänkin pelin suosikki, mutta kertoimia katsomalla pelejä ei voiteta. Hereillä pitää olla taas alusta alkaen. Millä tasoituksella betsaat Jokereille?

Ensimmäinen erä on vaikea

Jokereiden ensimmäinen erä on ollut usein vaikea, siihen pitää kiinnittää huomiota. Olisi varmaan helpompi lähteä toiseen erään johdossa, mutta tähän mennessä joukkue on eniten ollut tasapelissä ensimmäisen erän jälkeen. Severstal ei ekan erän jälkeen ole ollut montaakaan kertaa tappiolla, olisiko tässä hyvää vetovinkkiä ensimmäisen erän jälkeiseen tilanteeseen? Tasuria paperille?

Joukkueiden aloituskokoonpanoja saadaan jännitellä taas ottelun alle, mutta tämänmoinen voisi toimia Jokereilla, ainakin haaveissa. Voi toki olla että muutama pelaaja on tästä loukkaantuneena, tsekkaa ajankohtainen kokoonpano vaikka Jokereiden kotisivujen kautta.

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 34 Olli Palola

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 6 Jesse Joensuu

61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 48 Henri Ikonen

41 Antti Pihlström – 13 Petteri Wirtanen – 12 Marko Anttila

 

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Komealtahan ne avausseremoniat Hartwallilla näyttävät. Varsinainen visuaalinen tykitys alkaa kellonajasta 1:45.

 

Severstal on pelannut vieraissa seitsemän peliä, näistä se on pystynyt voittamaan vain yhden suoraan varsinaisella peliajalla. Kolme kertaa se on hävinnyt vasta jatkoilla ja kolmesti kotijoukkue on ollut varsinaisella peliajalla parempi. Eiköhän Jokerit hoida tästä tuohon viimeiseen sarakkeeseen nyt yhden lisämerkinnän?

Aikaisemmat otteluennakot

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.