VIDEO: KHL-kaukaloissa sattuu ja tapahtuu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Venäläisen jääkiekkoilun pääsarjan Kontinental Hockey Leaguen eli KHL:n alkuun on aikaa enää vajaa kaksi viikkoa. Venäjän presidentin Vladimir Putinin mielestä maailman kovimman jääkiekkoliigan hallitseva mestari on Pietarin SKA, joka lähtee myös ensi kauteen suursuosikkina. Pietarin jengin kovimmat haastajat matkalla Gagarin Cupin voittoon ovat muun muassa Moskovan TsSKA, AK Bars Kazan, Metallurg Magnitokorsk ja miksei myös historiansa toiseen KHL-kauteen valmistautuva Helsingin Jokerit.

Veikkaussivut julkaisi muutama päivä sitten videon, jossa tarjoiltiin KHL-kauden 2014/15 parhaita paloja maalien, torjuntojen ja taklausten muodossa. Tänään sen sijaan tarjottimella olisi useammaltakin kaudelta koostettu video, jossa esitellään hauskimpia hetkiä KHL-kaukaloista. Ja jo pelkästään videon taustalla soivan biisin takia kannattaa painaa play! Venäläisversio Bahamenin Who Let the dogs out kappaleesta on jotain hyvin erikoista kuultavaa. Yksi videon helmistä on myös neljän venäläistuomarin vetämä letkajenkka, jota ei varmasti tulla koskaan näkemään kotimaisissa Liiga-kaukaloissa. Ja koska kyseessä on siis KHL:n hauskimmat hetket, niin eiköhän videolla ole myös meidän omat kotimaiset temperamenttiset valmentajamme Raimo ”Raato” Summanen ja Hannu ”Jortsu” Jortikka, jotka ovat urallaan käyneet kokeilemassa siipiään itärajan takana.

 

Veikkaussivut .com ja useat vedonlyöntisivut ovat jälleen vahvasti mukana kaikkien syksyllä alkavien kiekkosarjojen arjessa. Veikkaussivut tarjoavat lähes jokaiselle kiekkokierrokselle parhaat vihjeet, ja esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata ensi kauden otteluita ja mestaria niin kotimaisen Liigan, KHL:n, kuin NHL:nkin osalta. Käy veikkaamassa omaa suosikkiasi!

Lue myös:

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

Penguins sopimukseen Sergei Goncharin kanssa!

unibet