Valko-Venäjällä ollaan tyytymättömiä KHL:n toimintaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Valkovenäläispelaajat kuuluvat ulkomaalaiskiintiöön

Valko-Venäjän jääkiekkoliitto käy tällä hetkellä erittäin kuumana KHL:n linjauksesta, jonka mukaan valkovenäläis- ja kazakstanilaispelaajat lasketaan jatkossa mukaan ulkomaalaiskiintiöön.

KHL:ssä pelaa tällä hetkellä yhteensä 14 pelaajaa Valko-Venäjältä ja heidän työpaikkansa on uhattuna uuden linjauksen johdosta. Ilmoitus päätöksestä tulee mielenkiintoiseen saumaan, sillä KHL-kausi on jo pyörähtänyt käyntiin, ja joukkueet ovat kasassa.

Venäjän jääkiekkoliigan pomot kokoontuvat syyskuun alussa kokoukseen, jossa tilannetta pyritään selvittämään. Valko-Venäjän jääkiekkoliitto on ilmoittanut, että pahimmassa tapauksessa maan KHL-seura Dinamo Minsk vetäytyy kokonaan sarjasta.

– Dinamo Minskin varat tulevat valtiolta. Ne voidaan käyttää paremminkin, maan jääkiekkoliiton pomo Igor Raczkowski kertoi Iltalehden mukaan.

On erittäin vaikea nähdä, että Valko-Venäjän lätkäliiton uhkaukset toteutuisivat. On todennäköisempää, että alkujärkytyksen jälkeen koko asia unohtuu, ja KHL:ssä toimitaan uuden linjauksen mukaan.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Leijonien tuleva päävalmentaja selvillä!

Suomalaiselta kiekkotähdeltä uusi aluevaltaus!