KHL ja NHL suunnittelevat isoa näytösottelua!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 09/09/2015
Jaa tämä...

Asiaa viedään eteenpäin

Arvostettu kiekkojulkaisu The Hockey News uutisoi, että KHL:n ja NHL:n mestarit saattavat iskeä tulevaisuudessa yhteen näytösottelun merkeissä. Idean isänä häärii KHL-pomo Dimitri Tshernyshenko, ja esteenä onkin enää Pohjois-Amerikan tahot.

Uutisen mukaan osapuolet ovat jo neuvottelemassa mahdollisesta tv-sopimuksesta, joten suunnitelma saattaa hyvinkin toteutua. NHL:n edustajat eivät ole kuitenkaan vielä tässä vaiheessa ideassa yhtä innokkaasti mukana kuin venäläiset.

The Hockey News mainitsee, että pohjoisamerikkalaisia mietityttää muun muassa pelaajien loukkaantumisriski. NHL:ssä ei myöskään haluta, että Stanley Cup-mestari häviäisi KHL-mestarille.

Kiinnostusta löytyy

NHL-kiekko kiinnostaa yleisöä Euroopassa, joten vastaavanlaista näytösottelua on toivottu jo pitkään Pohjois-Amerikan ulkopuolelle. Nyt asiaa ollaan viemässä konkreettisesti eteenpäin, mutta nähtäväksi jää, pääsevätkö osapuolet sopuun. NHL:llä olisi kuitenkin enemmän hävittävää kuin KHL:llä, joten siellä ei tällaista päätöstä tehdä hetkessä. Varmaa on, että lätkäfaneille kyseinen ottelu kelpaisi.

NHL-joukkueet ovat järjestäneet aiemminkin näytösotteluita Euroopassa, mutta Stanley Cup-mestari ei ole vielä Euroopassa kohdannut KHL-mestaria. Vuonna 1975 Neuvostoliiton mestari TsSKA toteutti kiertueen Pohjois-Amerikassa, jossa se kohtasi muun muassa Philadelphia Flyersin, joka oli silloinen Stanley Cup-voittaja.

[ twitter shortcode=” twitter”]

Tässä tunnelmia, kun Pietarin SKA kohtasi Carolinan vuonna 2010!

Unibetiltä tarjoukset Liiga-avaukseen
Keskiviikko 9.9.

Betsaa vähintään 5€ panoksella Liigan alkavan kauden maalikuningasta, niin saat riskittömän 5€ vedon perjantaille.

Torstai 10.9.
Betsaa mitä Liiga-kohdetta tahansa vähintään 5€ panoksella, niin saat riskittömän 5€ vedon lauantaille.

Perjantai 11.9. – herätys Liiga alkaa!
Aika karistella kesän pölyt keuhkoista – Liiga starttaa klo 18:30! Laitamme jakoon KYMMENEN 200€ ilmaisbonusta vain 1x-kierrätysehdoilla!Talleta perjantaina klo 00:01 – 18:00 välisenä aikana, niin olet mukana arvonnassa, josta voit voittaa 200€ käypää pelirahaa kauden alkuun!

Lue myös:
Tässä CHL:n pudotuspeliparit!
5 syytä, miksi TPS pelaa pleijareita kaudella 2015-16!