KHL-otteluohjelma julki - Jokerit avaa kautensa Helsingissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jääkiekon KHL-liigan ensi kauden otteluohjelma julkaistiin tänään. Toista kautta Venäjän pääsarjassa aloitteleva Helsingin Jokerit pelaa ensimmäiset kamppailunsa kotiyleisön edessä.

KHL-kausi alkaa noin kahden kuukauden päästä. Jokereiden ensimmäinen kotiottelu on 25. elokuuta Severstalia vastaan.

Ensimmäinen huippuottelu on vuorossa 29. elokuuta, kun helsinkiläisten vieraaksi saapuu TsSKA Moskova.

Jokereiden ensimmäinen vieraskiertue on mittava

Jokereiden ensimmäisestä vieraskiertueesta tulee sen koko kauden mittavin, sillä joukkue lähtee pelaamaan Siperiaan ja Kiinan rajalle. Joukkue tulee kohtaamaan tuolloin Sibir Novosibirskin, minkä jälkeen tie vie Novokuznetskiin ja KHL:n kaukaisimpaan kolkkaan Vladivostokiin.

Kaikkiaan ensimmäiselle vieraskiertueelle tulee lentokilometreissä mittaa yli 14 000 kilometriä.

Upotetun kuvan pysyvä linkki

Jokerit pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa Venäjällä. Kaudella 2013-2014 SM-liigaa pelannut helsinkiläisseura eteni ensimmäisellä KHL-kaudellaan pudotuspeleihin, mutta matka päättyi liigan parhaimmistoon lukeutuvaa TsSKA Moskovaa vastaan.

Viime kaudella mestaruuden voitti SKA Pietari ensimmäistä kerran seurahistoriassaan. Hopeasijan nappasi AK Bars Kazan.

Tiistai tarjonnut muitakin KHL-uutisia

Tiistai on tarjonnut KHL:stä useammankin mielenkiintoisen uutisen. Jokereiden entisenä pelaajana tunnettu David Nemirovsky on nimittäin siirtynyt Admiralin vahvuuteen. Hän ei suinkaan esiinny kaukalon puolella, vaan Admiralin tiedotteen mukaan Nemirovskyn tehtävä on auttaa seuraa hankkimaan pelaajia Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Mikäli Jokereihin löytyy seuraavalla KHL-kaudella luottoa, Unibet tarjoaa helsinkiläisseuran mestaruudesta kerrointa 12,00. Suurimmat mestarisuosikit ovat jälleen SKA Pietari ja TsSKA Moskova. Myös Magnitogorsk, Dinamo Moskova ja AK Bars Kazan ovat Jokereita edellä.

Lue myös:
Teemu Pulkkinen tulee saamaan ensi kaudella vastuuta NHL:ssä!
Boston Bruinsin hullut päivät jatkuvat – haaviin voimahyökkääjä!